17.4.12

Lita

Olen todella ihastunut Jeffrey Campbellin Lita nilkkureihin! Chapel Streetin reissullani törmäsin niihin sattumalta, mutta koska oli muita kiireitä en silloin ehtinyt sovittaa niitä. Sen takia oli pakko päästä siihen liikkeeseen takaisin nyt viikolla. Haluaisin mustat, koska ne ovat väriltään helpot. Lisäksi puisen koron vuoksi ajattelen, että ne olisi helppo yhdistää sekä mustiin että ruskeisiin laukkuihin. Muutkin värit ovat kyllä houkuttelevia, mutta jos kerta sitä käytännöllisyyttä hain alunperinkin.. ;)


Ikävä kyllä siinä liikkeessä ei sitten ollut kokoani siinä värissä tai missään muussakaan, että olisin voinut edes kokeilla miltä ne tuntuvat jalassa. Heille tulee niitä lisää viikon tai parin sisällä mikä kuulostaa ihan hyvältä aikataululta sillä lähden torstaina pienelle reissulle ja tulen takaisin Melbourneen vasta ensiviikon tiistaina ja sitten on taas kaikkia muita kiireitä. Eli uusi sovitusreissu parin viikon päästä sinne tai sitten voisin selvittää myös muita liikkeitä. :)

Steve Madden

Samalla reissulla muuten törmäsin aivan vastaaviin, mutta Steve Maddenilta. Hassua että hän on matkinut (vai pitäisikö nyt sitten käyttää termiä inspiroitunut.. ;)) niin suoraan ja ne sattuivat jopa olemaan kalliimmat kuin Campbellin!

6 kommenttia:

  1. Hahah, hyvä tuo korrekti 'inspiroitunut' ;)

    Mielettömiä korkoja kyllä! :) toisaalta pohjakin on korkea, joten noilla voisi kyetä kävelemäänkin ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa itsekin laskeskelin että todellinen korko ei ole ollenkaan paha.. ;)

      Poista
  2. Mä en kestä noita kimaltelevia litoja... Täydelliset <3

    VastaaPoista
  3. Voin vannoa että nuo ovat TODELLA hyvät jalassa! Ainakin minulla. ;D Tukevat ja helpot kävellä. Mulla on mustat Litat, mutta niissä on pörrövuori. Siis sellaiset talviversiot. Melkein tekisi mieli kesäksi hankkia jotkut vaaleat taikka pitsiversiot... Noita on vaan niin pilvin pimein ettei osaa edes päättää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla niitä olenkin ihastellut ja on tehnyt mieli kysyä mitä olet tykännyt, kiva siis kun kerroit kommentissasi! :D Niitä on tosiaan ihan mahdottomasti. Pari päivää aikaisemmin tein niistä toisen postauksen ja kuvia kerätessä ihastelin niitä mitä erinäisempiä värejä ja yhdistelmiä. :D

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)