4.9.12

Massimo Dutti

Olin Indonesiassa liikkeellä pelkästään normaalin selkärepun kanssa ja olin päättänyt etten shoppaile, koska viikon tavaroiden kanssa ei repussa enää paljoa tilaa ollut. mutta mutta.. Massimo Dutti on yksi lempiliikkeistäni ja kun kyseisen ketjun liike osui kohdalleni Jakartassa en pystynyt välttelemään sitä mitenkään.
Mitenkään seuraavia maita väheksymättä: Costa Rica, Guatemala, Kazakstan, Georgia, Latvia, Liettua, Romania, Serbia, Ukraina, Syyriä, niin miten voi olla mahdollista että tämä espanjalaisketju on levittäytynyt mm. noihin maihin muttei sillä ole yhtään liikettä Australiassa tai Suomessa, Oi Miksi?!!

Sen takia kun eteen tuli tämä harvinainen tilaisuus, käytin sen hyväkseni ja ostin 2 bleiseriä ja yhden topin. Oma bleiseri-innostukseni ei vain tunnu menevän ohi ja käyttöä niillä on ainakin ollut, sillä edellisen talven pärjäsin käyttämällä ainoastaan niitä tai ajoittain turkiliiviäni.

Ensimmäisenä iskin silmäni siniseen (surprise, surprise) villableiseriin. Se on täydellinen juuri kylmiin päiviin ja siinä on kyynärpäissä söpöt paikatkin! :)
Siellä oli myös menossa alennysmyynnit, joista nappasin itselleni vaaleanpunaisen bleiserin ja tummansinisen lyhyillä hihoilla olevan topin, jossa on edessä röyhelöä ja pieni valkoinen rusetti. Topin unohdin valitettavasti Suomeen, mutta onneksi äitini tuo sen ja yhden toisen unohtuneen vaatteen minulle sitten tammikuussa. :) Bleiseri on väriltään todella kirkas ja ihastuin siihen todella paljon. Se sai jo paljon käyttöä loman aikana ja varmasti saa sitä vielä lisää täällä.

Oi Massimo, kunnes jälleen joskus kohtaamme...

12 kommenttia:

  1. Niin onnellisen nakoinen tytto tuossa kuvassa! :D

    VastaaPoista
  2. Kauniita, huolitellun näköisiä vaatteita! :) Itse tykästyin varsinkin tuohon siniseen villakankaiseen, sopisi hyvin luennoillekin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oikeasti tuntuvat kyllä laadukkailta ja leikkauksetkin ovat sellaiset, että istuvat minulle todella hyvin. :) Sininen sopisi varmasti luennoille kun oman muistikuvani mukaan luentosalit olivat joskus aika kylmiä. :D Itse ajattelin että se menee minulla myös töissä kun aina välillä pitää pukeutua astetta siistimmin. :)

      Poista
  3. Ihania ostoksia kyllä teit :) Mä en kans ymmärrä miks Massimoa ei ole Suomessa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan joku vuosi sitten kuulin huhuja että se saattaisi olla tulossa, mutta huhut ovat kyllä aina vain pelkkiä huhuja.. :/

      Poista
  4. Kunpa joskus itsekin pääsisin käymään kyseisessä liikkeessä! Ei ole vielä tähän päivään mennessä ole tullut eteen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse aina matkustellessa olen etukäteen googlannut löytyykö sieltä Aldoa tai Massimoa Duttia. Ne kaksi ovat kiinnostaneet liikkeinä eniten. :D Onneksi täällä Australiassa on sentään Aldo.. ;) Toivotaan, että tuo toinenkin alkaisi laajentua oikeisiin suuntiin.. ;)

      Poista
  5. Lontoossa on, varsin lähellä ja halpojen lentojen päässä!:) ihania ostoksia!!

    VastaaPoista
  6. OHH! Inditex voisi kyllä tuoda kaikki liikkeensä suomeen! Nyt täällä on vain isosisko Zara josta on erotettu kaikki sen ihanat pikkusiskot: Massimo dutti, Oysho, Pull and Bear, Stratovarius, Bershka ja lista vaan jatkuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noista Oysho oli vieras ja oli heti pakko googlata. :) Ja todellakin kaikki Suomeen vaan ja vaikka heti! :D

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)