30.9.12

Häissä

Eilinen lauantai oli erittäin kiva päivä sillä meidät oli kutsuttu erään kaverimme häihin. :) Aloitin päivän kivasti yhdessä toisen kaverini kanssa, joka oli myös kutsuttu, ottamalla manikyyrin ja pedikyyrin. Tuollainen pieni hemmottelu samalla kun saa jutella kaikkea kivaa kaverin kanssa on kyllä ihan mahtavaa. :) Sovittiin jo, että otetaan tuo useamminkin tavaksi ja käydään kaikki lähitienooni paikat läpi testailemassa. :) Kivaa oli myös laittautua ystäväni kanssa valmiiksi vaikka kiire meinasi tulla, että ehdimme ajoissa juhlapaikalle. ;)
morsiamen kimppu
Häät olivat suomalais-australialaiset, joissa oli myös kreikkalaisvaikutteita, mutta kuitenkin todella modernit ja hääparin näköiset häät. Eli siis todella hauskat häät. :) Ruokaa häissä oli todella paljon ja tykkäsin varsinkin alkupaloista, joita tarjoilijat tarjoilivat tarjottimilta kun ihmiset seurustelivat vapaasti seisten. Alkupaloissa oli kaikkea ns. perusjuttuja, mutta pitopalvelu oli tehnyt myös morsiamen toiveesta ja reseptillä karjalanpiirakoita. Ihan suomalaista esikuvaansa ne eivät muistuttaneet, mutta olivat todella hyvän makuisia. :)
kuva: Salla
Tykkäsin ihan mielettömän paljon morsiamen puvusta, joka ei todellakaan ollut mikään tusinapuku. Sulhasen äiti oli nimittäin itse tehnyt koko puvun aivan alusta alkaen aina sen vaativia kirjailuja ja käsin ommeltuja helmoja myöten. Minä joka en osaa oikein nappiakaan ommella, voin vain kuvitella sen vaivan ja työtunnit jonka puku on vaatinut, mutta oli se varmasti sen arvoinenkin! Tykkään myös jakusta, jonka tämä sama superompelija oli tehnyt. Hän oli nähnyt kuvan jostain 30-luvun jakusta, piirtänyt itse kaavan ja toteuttanut sen. Ei mikään perusjakku, vaan tykkään kuinka se on avoin hihojen sivuilta. :)
Upeinta oli kuitenkin puvun sisältö!

Oma asu
Häissä oli todella kivaa ja rentoa meininkiä. Tykkäsin todella paljon dj:stä ja oli varsin kunnioitettavaa, että koko musiikki hoitui lp-levyillä. Itse vihkimisen lisäksi kuitenkin koko päivän yksi kohokohdista oli kun sulhanen alkoi laulaa. Hän on aivan oikeasti mielettömän lahjakas muusikko ja hänen omat biisinsä ovat todella hyviä. Vieläkin menee kylmät väreet kun ajattelee hänen esiintymistään.
sulhanen ja morsian
Koko päivä ja ilta meni aivan mielettömän nopeasti, mutta se kertoo vain että oli hauskaa. Loppuun vielä muutamia randomkuvia päivästä. :)
I love weddings!

6 kommenttia:

  1. I love weddings too!! :)
    Aivan ihastuttavan kauniina olet ollut, upea tuo mekko ja kengätkin aivan mahtavat! <3
    Ihana hääkimppu ja tosi yksilöllinen hääpuku, kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Muru ja oli ihanaa päästä ulkoiluttamaan uutta silkkimekkoa ensimmäistä kertaa. :) Hääpukua ja varsinkin sen mieletöntä kirjailua tuli ihasteltua monta kertaa. :)

      Poista
  2. Olet kaunis! <3 t.Rituli

    VastaaPoista
  3. Olipas erikoinen morsiamen mekko, mutta kaunis! Ja sinulla ihanat kengät! Uskaltauduhan käyttää enemmän pumpseja ja platformeja jos sulla tuollaisia löytyy kaapista ;)

    VastaaPoista
  4. Oih pakko oli vielä lisätä että toisaalta tietäen miten nopeasti sä sipsuttelet ei korkeakorkoisilla kauheen pitkälle pötkitä ;)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)