19.9.12

asu 19/09/12

Joskus käytin lähes ainoastaan tummia värejä, sitten kyllästyin mustaan totaalisesti ja välttelin sitä useamman vuoden. Nyt näköjään taas musta värikin kelpaa päälle.  Ettei ihan tylsäksi tai liian mustapuhuvaksi mennyt, piristin asu hieman suosikillani metalliväreistä eli kullalla. :)
- neule: Vero Moda
- farkut: Vero Moda
- laukku: Armani Exchange
- kengät: Aldo

8 kommenttia:

  1. Kulta sopii hyvin mustan kaveriksi! Itsekin vuosikausia pukeutunut mustaan,nyt vasta viime aikoin ayrittänyt löytää muitakin värejä. Toisaalta musta on vain niin hyvä väri melkeinpä asussa kun asussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on kyllä todella helppo ja turvallinen ja nimenomaan hyvässä mielessä kunhan ei unohta totaalisesti muitakin värejä. :)

      Poista
  2. Oikeasti aina joskus vaan tulee sellaisia kausia, kun kaikki tummat värit mielyttää silmää. :D Itsellänikin on aina jotain mustaa päällä, siihen on niin helppo yhdistää muita värejä. Tykkään tuosta sun asusta tosi paljon ja nuo kengät on tosi söpöt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iida. :) Aloin miettimään kommenttisi luettuani, että itselläni on taas melkein poikkeuksetta jotain tummansinistä päällä. :D Sekin toimii hirmu monen kanssa ja sininen sattuu olemaan lempivärini. Mustan ympärille on kyllä helpoin rakentaa ja nyt tuntuu, että mustaa tulee olemaan jatkossa taas enemmän vaatekaapissani. :) Kengät ovat omastanikin mielestäni söpöt kaikessa kimaltavuudessaan. ;)

      Poista
  3. Ai että kun ihastuinkin tuohon laukkuun ja noihin kenkiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Varsinkin nuo kengät keräävät katseita kadullakin ja ilman niitä olisi tuokin asu ollut aivan supertylsä. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)