11.9.12

Uusia lakkoja

Yksi kivoimmista jutuista siinä, ettei enää ole geelikynsiä on se, että nyt voi lakkailla kynsiä vaikka eri värillä joka päivä. :) Minulla on aika paljon kynsilakkoja ennestäänkin ja olen ollut tavallaan lakkalakossa jo pidemmän aikaa.
Käydessäni Suomessa Gina Tricotissa huomasin, että sinne oli tullut meikkejä ja kynsilakkojakin oli vaikka miten kivoissa sävyissä. Hintakin oli kohtuullinen sillä 10€ sai 3 pulloa.  Ei kovinkaan yllättäen, niin silmäni nappasivat kiinni metallisävyihin ja sinisiin.
Hyvin vaaleankullanhohtoinen 66 Viva Clam, sininen glitterlakka 77 Monaco Blue ja shampanjaantaittava pronssilakka 67 Luxurious. Minua vähän pelotti se, että olisivatko lakat kovin läpikuultavia sillä itse tykkään yleensä peittävistä. Pronssilakka oli ainakin todella hyvä. Ensimmäisellä kerroksella jo ihan hyvä ja toisen jalkeen superhyvä. Sävy näytti myös kynsissä todella kivalta ja sitä varmaan käytän jatkossa useinkin. Myös sinistä lakkaa ehdin jo testailemaan. Se ei ole yhtä peittävä kuten sisarensa, mutta jotenkin se ei haittaa koska se on niin voimakkaan glitterinen että lopputulos on aika kiva. Edellisessä postauksessa on siitä Instagram kuvakin jos kiinnostaa. :)

Varmaan noin tunti siitä kun olin ostanut nämä lakat, niin ystäväni soitti ja kertoi kuulleensa O.P.I:n ystävämyynnistä. Läksin hänen mukaansa ja pakkohan sieltäkin oli lakkoja ostaa kun ne olivat niin superhalpoja ja siellä oli kivoja sävyjä. Tarjouksia en tarkkaan enää muista, mutta suunnilleen samaa luokkaa kuin nuo Gina Tricotin lakat.
Kuvassa sinisen näköinen, mutta luonnossa lähempänä tummaasinivihreää oleva Yodel Me On My Cell (NL Z20), kultainen shatterlakka eli rakoileva Gold Shatter (NL E60), Sininen Suede lakka Russian Navy Suede (NN R54), oranssi Y'all Come Back Ya Hear (NL T20) sekä lähes musta Suzi Skis In The Pyrenees (NL E47). Näistä testailin kultaista shatterlakkaa kerran Suomessa punaisen kynsilakan päälle, mutta tulos ei ollut aivan mitä hain. Luultavasti levitin liian ohuen kerroksen, jonka vuoksi lakka ei alkanut säröilemään vaan lopputulos oli pikemminkin punainen kynsi tasaisella kultaglitterkerroksella. Kaverini testaili oranssia lakkaa, joka vaati todella monta kerrosta, mutta oli lopulta kivan näköinen.

Kivaa kun on taas uusia lakkoja! Yritin ostaa sellaisia värejä ja sävyjä, joita minulle ei ole ennestään paljoa ja sen vuoksi esimerkiksi kaikki punaisen sävyt jätin pois. Seuraavaaksi taidan kokeilla tuota Suede lakkaa, koska mitään sellaista minulla ei ikinä ole ollut. :)

6 kommenttia:

  1. Ihania lakkoja. Voi kunpa olisikin kauniit kynnet,jota voisi lakata ;) Työni vaatii lakattomat kynnet,joten ihastelen aina muiden lakkoja ja kynsiä! Aaaaws! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) Uskon jos itsekään en saisi lakkoja pitää töissä, niin olisin aika laiska lakkailemaan pelkkiä yksittäisiä vapaapäiviä varten.

      Poista
  2. Ohh! Herkullista, pitäisi varmaan itsekkin tehdä kynsilakkapäivitys ;) mulla on aina vasemmassa kädessä kauniit kynnet ja oikeassa kädessä on aina vähintään etusormi katki :D tyylikästä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei minullakaan nyt kovin upeita kynsiä ole, kaikki on ihan nysiä. :D

      Poista
  3. Mirva <3 ikävä tulee, kun lukee sun tekstejä <3 t. Rituli "JaRule" Koivisto

    VastaaPoista
  4. Hah hah! :D Voi sua pientä räppäriä, mullakin on ikävä sua! <3 Yritä nyt vaan raahata ne lökäpöksys tänne. <3 Huomasitko muuten kuvan, jonka olen vaihtanut vasemman sivupalkin ylöosaan? :)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)