10.9.12

Maanantai ja virtaa täynnä

Hassua että olen ollut täällä Australiassa vasta taas viikon ja päivän! :D Niin hirmuisesti olen kaikkea ehtinyt siinä ajassa tehdä, että ehkä se sen takia tuntuu pidemmältäkin ajalta. :) Viime viikolla olin kaikki päivät töissä ja kiirettä riitti loman jäljiltä, mutta nyt tuntuu että on taas kaiken tasalla. Ehdin myös jo jatkaa kuntoilua kun näin PT:ni. Oli kyllä semmoimen rinta- ja selkälihastreeni että myöhemmin illalla käsi tärisi jo pelkästään siitä kun yritin nostaa vesilasia. ;) Ehdin myös kavereitani nähdä jo useampaankin otteeseen ja nauttia Melbournen citystä.

Blogin päivitys on jäänyt tuon kaiken kiireen keskellä vaikka postausideoita onkin varmaan enemmän kuin koskaan. Ainoa mitä olen edes laiskanlaisesti päivittänyt on Instagram, joka on ehkä yksi parhaista sovelluksista ikinä! :) Harmi vain että kännykässäni on todella huono kamera.. ;)
 Maian kanssa cityssä, pöytäkukkia lempikahvilassani St. Alissa
sen lähettyvillä olevia graffiteja ja uuden kynsilakan kokeilua.

Tuntuu todella hyvältä olla täällä ja tuntuu, että Suomen jälkeen nauttii tästäkin kaikesta taas entistä enemmän. En kestä ajatusta, että vuoden päästä pitäisi muuttaa täältä pois.. En halua vielä edes miettiä sitä! Paremin siis vain nauttia jokaisesta päivästä sitäkin enemmän. :)

Keskustan Bourke Street, Marc by Marc Jacobsin söpöt hiiriballerinat Myer tavaratalossa, Christian Louboutinin seinämä David Jones tavaratalossa ja ihanasti somistettua nurkkausta naistenosastolla.

Postauksia on tulossa mm. matkustelusta, ostoksista, hoitolapsista ja vaikka mistä. Yleensä tykkään kirjoittaa postaukset fiiliksellä ja julkaista samantien, mutta nyt taidan tehdä ajastuksia viikonlopulle, koska... silloin matkustan Cairnsiin miniminilomalle! Jihuu!!! :D
Tänään napsaistuja kuvia työmatkan varrelta. 

 Ihanaa maanantain jatkoa teille! 
Vannoin taas aamulla, että tänään menen illalla aikaisin nukkumaan, mutta saa nähdä. Kello on kohta puoliyhdeksän ja tuntuu että energiatasot ovat jälleen taas vain nousussa.. ;)

4 kommenttia:

  1. Kivaa Cairnsin lomaa ja terkkuja meiltä myös Klle!! Pitäkää kivaa:)

    VastaaPoista
  2. Kivaa, miniloma tiedossa!! :) Tuntuu ,että olet ollut taas ikuisuuden poissa. :/ On kyllä ihanaa kun nautit siellä olosta niin paljon, noin sen juuuri pitää mennä! <3 Pus pus! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Eikö tunnukin, että lähdöstä on jo kauan! Täällä on kyllä hyvä nauttia, koska Suomesta pääsee nauttimaan vielä myöhemmin elämässä. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)