2.9.12

Aidot australialaiset UGG saappaat

..ja kyseessähän eivät ole UGG Australia tuotemerkillä myytävät saappaat, koska ne eivät otsikon lupausta täyttäisi.. Anteeksi, mutta oli ihan pakko sivaltaa.. ;)

UGG on perinteinen australialainen kenkätyyppi ja valmistajia ja eri merkkejä täällä riittää. Yhdellä mieheni kaverilla on vaimonsa kanssa oma UGG saapas yritys. He valmistavat kaikki kengät käsityönä hyvistä materiaaleista. Olin todella innoissani kun minulle tarjoutui mahdollisuus päästä vierailemaan heillä ja tilata omia kenkiä. Oli kiva nähdä missä he tekevät kenkiä, millaisia työvaiheita siihen kuuluu ja pähkinänkuoressa miten kaikki tapahtuu.

Heillä oli paljon erilaisia malleja, joista ensin valitsin millaiset halusin. Sen jälkeen valitsin eri värisistä vuodista minkä väriset kengät halusin ja lopuksi mittailtiin jalkani kokoa. Sen jälkeen alkoi parin viikon odotus kunnes uusin parini kenkiä pääsi kotiinsa.
Saapasmalleissa oli neljää eri varrenkorkeutta ja itse valitsin niistä lopulta toiseksi matalimman, koska ne vaikuttivat sopivan rennoilta laiskan päivän arkitöppösiltä. Samalla ostin myös isälleni 60-vuotislahjaksi tohvelit. :)

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. hih hih ne on kyllä tosi ihanat jalassa! :) Oli ihanaa nähdä meidän loman aikana, kiva kun kävitte! <3

      Poista
  2. Onpa sinulla ollut kiva tilaisuus siellä ja niin ihanat saappaat sait samalla. :) Vaikuttavat kyllä laadukkailta. Mukavaa sunnuntaita sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kivaa, koska kyseessä on kiva pariskunta niin oli kiva muutenkin jutella ja käydä heillä. :) Myös se tuntuu kivalta kun tietää että kengät on tosiaan käsityötä eivätkä "1000 paria minuutissa linjalta" ;)

      Poista
  3. Ihanat Uggit. Itselläni yhdet ja lisää himoitsen! :)

    VastaaPoista
  4. Tiesit varmaan, ja oot huomannut, etteivat aussit perinteisesti koskaan kayta UGG:eja ulkosalla, vaan ainoastaan sisatiloissa kalseilla lattioillaan :)
    Ne on ne aasialaiset jotka kayttaa karvatossuja omien kodien seinien ulkopuolella ;) Eriasia sitten Suomessa kun niita hankia oikeesti on! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aasialaisilla näkyy paljon, mutta kyllä niitä näkyy ausseillakin erityisesti viikonloppuisin aamupäivällä yhdistettynä mahdollisimman tummiin aurinkolaseihin, superrentoihin vaatteisiin, sekaiseen tukkaan ja hitaaseen ja epävarmaan kävelyyn, hah hah :D

      Poista
  5. Aivan mahtavan tilaisuuden olet saanut :) Ja ihanat kengät sait :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ja ovat kyllä aika kivat töppöset. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)