20.9.12

Kosmetiikkaa, kosmetiikkaa..

Suomenlomalla tuli osteltua taas jonkin verran kosmetiikkaa kun oli mahdollisuus hyötyä tax freestä ja lisäksi törmäsin muutenkin hyviin alennuksiin.
  • Clinique Pore refining solution correcting serum 
  • Biotherm Biosource clarifying cleansing milk 
  • Victoria's Secret Gorgeous Frangrance lotion 
  • Clarins HydraQuench Cooling Cream-Gel
Näistä Cliniquen ihohuokosia supistava seerumi ja Biothermin puhdistusmaito olivat etukäteen ostoslistallani ja ne löysinkin tax freestä. Olisin myös halunnut Cliniquelta heidän 5 minuutin naamionsa, mutta sitä ei valitettavasti ollut. Yksi kaverini käyttää tuota seerumia ja on kehunut sitä, joten halusin ottaa sen nyt kokeiluun. Biothermistä olen kuullut ja lukenut paljon hyvää ja en ole ollut kovinkaan tyytyväinen kokemuksiini Nivean ja Garnierin puhdistusmaidoita.
VS:n Gorgeous rasva oli pakko ostaa heidän kosmetiikkaliikkeestään Kuala Lumpurista. Se on todella ihanan tuoksuinen ja tykkään pullostakin. Lisäksi vartalorasvoja kuluu aina. ;) Hyviä vaihtoehtoja oli monia, mutta olen todella tyytyväinen valintaani. Clarinsin kasvorasvan taas löysin Lahden sokoksen ale-pöydästä. En enää muista paljon siinä oli alennusta, mutta ainakin 50% eli todella hyvä löytö. Clarins on yksi lempimerkeistäni kokemuksieni perusteella ja sen takia sen ostamista ei paljoa tarvinnutkaan miettiä. Se on tarkoitettu kuumiin oloihin ja siinä on ilmansaastesuojakin. :)
  • Guerlain Météorites compact Pressed Powder sävy: 02 Teint Beige
  • Dior 5-Colour Iridescent Eyeshadow sävy: 909 Pink May
 Nämä olivat myös omalla tavallaan suunniteltuja ostoksia. Käytän nykyään meikkiä tehdessä irtopuuteria ja päivällä saatan lähinnä käyttää puuterilappuja kiillon vähentämiseksi. En siis käytä kivipuuteria enää päivittäin vaan harvemmin. Kun edellinen kivipuuterini näytti loppujaan, päätin että seuraavan puuterin valitsen sen kuoren perusteella ja nätein oli mielestäni tuo Guerlainin puuteri. :) Halusin myös uusia luomivärejä, jotka eivät ole ruskean sävyissä. Dior on mielestäni ihan laadukas merkki ja myyjän avustuksella päädyin tuollaisiin aika hempeisiin ja keveisiin väreihin. :) 
  •  M.A.C sivellin 219
Tämäkin oli suunniteltu ostos sillä levitän nykyään luomivärini M.A.Cin siveltimellä 239. Halusin kuitenkin myös siveltimen, jolla olisi helppo tehdä luomivaon varjostus ja siihen tuo 219 on muodoltaan täydellinen. Nyt tuntuu, että miksi en ole ostanut sitä jo aiemmin! :)
  • Dior Rouge Serum sävy: 640 Soft Pink
  • Dior Addict Ulta Gloss Flash sävy: 856 Little Red Dress
  • Lancóme Color Fever Gloss sävy: 388 Rose Petal
  • Chanel Lévres Scintillantes Glossimer sävy: 327 Sirocco
  • Clarins Eclat Minute Natural Lip Perfector sävy: 01 Rose Shimmer
Näistä kaikki olivat myös sieltä Sokoksen alennuspöydästä paitsi Clarinsin Lip Perfector näyte, jonka sain ilmaiseksi. Täytyy muutenkin kehua miten loistavaa palvelua sain Lahden Sokoksen kosmetiikkaosastolta taas siellä käydessäni. Halusin vähän lisätietoa parista tuotteesta ja muutenkin tuli sitten höpötettyä kosmetiikasta ja myöskin Australiasta, koska myyjäni sattui olemaan tulossa tänne lomalle. :)

Diorin Rouge Serum on noussut yhdeksi suosikeistani arkihuulimeikkiin. Se eroaa normaaleista huulipunista siten, että siinä on todella paljon huulia hoitavia ainesosia kuten nimen serum sanakin antaa jo olettaa. Se on myös kivan kevyt tuote. Chanel on sellainen perushuulikiilto ja se antaa juuri sellaista kevyttä pientä lisäkiiltoa, jos ei halua muuten hirmu erottuvia huulia. Lancómen huulikiillosta tykkään jotenkin aivan erityisen paljon sen koostumuksen takia ja myös sävy on kiva. Ymmärsin, että kyseinen sävy oli osa erikoiskokoelmaa nimelta Roseraie des Delices ja alennuspöydässä oli myös muita kokoelman tuotteita, jopa erikoisuutena vihreä huulikiilto! Tuskin se olisi ollut huulilla vihreä, mutta päätin jättäytyä tuohon kivan turvalliseen vaaleanpunaiseen. :) Dior Addictin flash sarjasta minulla on jo ennestään yksi huulikiilto, mutta toisessa sävyssä. Se on ihan ok huulikiilto, joten nappasin tuonkin mukaani. Tykkään sen voimakkaammasta väristä ja käytin sitä matkallakin pari kertaa illalla kun halusin jotain voimakkaampaa, mutta pitäytyä kuitenkin huulikiillossa. Sama Clarinsin Lip Perfector minulla on jo ennestään täysikokoisena, mutta milloin sitä nyt kieltäytyisi tykkäämänsä tuotteen ilmaisesta näytteestä. Se päätyikin jo laukussani kulkevaan minipussukkaan. :)
Ainoa mikä etukäteen suunnittelemistani ostoksista joka jäi hankkimatta oli käyttämäni Lancómen meikkeivoide. Selvisi, että Australiassa on käytössä aivan omat sävynumeronsa! En sitten alkanut testailemaan, vaan ostan täältä sitä sitten lisää tavaratalosta kuten ennenkin. :)

Onko teillä mitään samoja tuotteita tai käyttökokemuksia? :)

6 kommenttia:

  1. Tosi ihanat värit tossa viisikossa. Joskus sattuu niin, että niissä on kaikki värit tosi ihania ja toisinaan on taas semmonen missä on ehkä yksi kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekin ärsyttää kun värit kuluvat eri tahdissa ja sitten pari nappia vaan kestää ja kestää ja minä en saa ikinä heitettyä mitään pois ellei se ole aivan loppu. :D

      Poista
  2. Ihania löytöjä!! :) tosi kiva kun kuvailit hieman tuotteita sillä mulle ei noi nimet sano niin mitään. Tuo Diorin luomiväripaletti on aivan ihana! :) Kaiken kaikkiaan,vaikuttaa kyllä hyviltä ostoksilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomiväriä en vielä olekaan ehtinyt testailemaan. :) Minulla on yksi toinen diorin paletti missä keskiväri on koostumukseltaan aivan huippu, muut ihan hyviä ja yksi melko huono (liian rakeinen). Tuo nyt ostamani kuuluu aivan eri sarjaan ja vähän toivoisin jos kaikki olisivat nyt sitä superhyvää. ;) Mutta kiitos! Jännä miten uusi kosmetiikka voikin aina piristää. :D

      Poista
  3. Ihania meikkijuttuja!:) Multa löytyy Chanelin ja Lancomen huulikiillot kanssa, eri värissä tosi. Hyviä ovat!:) Diorilta löytyy myös luomivärejä, joihin olen tykästynyt hirveästi.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah hah, kuulostaa että sielläkin on vähän rohmun vikaa, mutta mikä sen hauskempaa! :D Ihanaa ainakin kun on aina vaihtoehtoja. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)