10.4.12

Pääsiäiskuvia

Eilen kotiuduin Apollo Baystä ja se oli kyllä aivan mahtava ja kiva reissu! Sää oli hyvin vaihteleva ja välillä paistoi aurinko kuumasti ja välillä taas satoi aivan kaatamalla, mutta se ei haitannut yhtään. Apollo Bay oli melko rauhallinen pieni merenrantakaupunki, jonka ympäristö oli kumpuilevaa vuoristomaisemaa.


Asuntomme oli kiva. Se oli kahdessa kerroksessa ja siinä oli kolme makuuhuoneetta, poreamme ja 4 pientä parveketta.


Rakastan merta ja uskaltauduin jopa uimaan vaikka se oli jo melko kylmää! Aallot olivat ihanan isoja ja niissä hyppiminen kävi kyllä ihan hyvästä treenistäkin.. ;) Olin laittanut hiukset kiinni pään päälle ja suunnitellut etten kastelisi hiuksia ollenkaan, mutta se ei ihan onnistunut. Muutama minuutti ja olin aaltojen alla jo kokonaan ja ponnarini katosi aaltoihin. :D

 Kävimme myös lähellä olevassa Treetop Walk paikassa nimeltä Otway fly. Se oli rakennettu puiden väliin ja siinä käveltiin korkealla ilmassa metsää ja luontoa ihastellen. Teimme myös yöllisen kävelyretken erästä metsäreittiä, jonka varrella oli tuhansittain kiiltomatoja! :D Ne olivat kuin pieniä led lamppua. Harmi etten voinut valokuvata niitä. Samalla reissulla ajoimme melkein yhden Koalan yli, joka istui keskellä ajokaistaamme. Onneksi ehdimme väistää sitä!


Muita lomakuvia..


Toivottavasti teilläkin oli kiva pääsiäinen. :)

8 kommenttia:

  1. Aivan mahtavia kuvia taas! :) Varmasti sielu lepää noin kauniissa miljöössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä lepäsi ja oli kyllä ihanan rentouttavakin loma. :)

      Poista
  2. Vautsi, ompa hienoja kuvia!! :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Great ocean roadilla riittää nähtävää, oon itse ajellut sen pari kertaa läpi, mutta haluisin vielä lähteä uudestaan kunnolla ajan kanssa ja pysähtyä kaikissa niissä ihanissa kylissä niinku Apollossa! Vaikka en kyllä itse syty isoihin aaltoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on kyllä niin paljon nähtävää ja tekemistä, vähän kuin koko Australiassa. ;) Itse haluaisin pikkuhiljaa päästä matkustelemaan muuallakin Australiaa ja sen "lähisaaria". :)

      Poista
  4. Ihana Apollo Bay! Tuttuja maisemia, hyviä muistoja... <3 Tulee mieleen noista kuvan rantakaupoista myös eräs kohtalokas bikinikauppa Lornessa meidän Great Ocean Road -retkellämme - siitä ei nimittäin ollut paluuta, ja unelmien bikininmetsästys sai alkaa ;) :D

    Hyvää Pääsiäistä rakkaat!!
    halein, Norppa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih hih.. siinä olikin metsästämistä. :D Hyvää pääsiäistä myös sinulle <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)