19.4.12

Uusi ajokortti

Sain viimeinkin hankittua paikallisen ajokortin. Homma oli sinällään helppo, koska mitään kokeita tai testejä ei tarvinnut tehdä. Riitti että oli Suomen ajokortti vähintään 5 vuoden ajan ja miljoona todistusta siitä, että olet kuka väität.  Pelkkä passihan ei täällä riitä sitä todistamaan vaan pitää olla vaikka mitä muita todisteita aina laskuista lähtien mukana... Onneksi olin 100 pisteen tyttö.. ;)


Kuvastakin tuli mielestäni ihan hyvä (ja todellakin parempi kuin Suomen kortissani). Vähän jännitti avata kirjettä, koska täällä ei saa viedä omaa valokuvaa mukanaan, vaan ajokorttikuva otetaan siellä. Minunkin tapauksessani virkailija otti yhden ainoan kuvan ja näin sen ensimmäisen kerran vasta tuossa kortissa. :D Tuossa se näyttää pinnaltaan ehkä vähän hassulta, mutta se johtuu siitä että kortissa on sellaisia heijastavia logoja.

Nyt on kiva kun henkilöllisyys on tarvittaessa helppo todistaa eikä tarvitse kanniskella mukana passia tai Suomen ajokorttia. :)

5 kommenttia:

  1. Tosi hyvä kuva! :) Helpottaa varmasti paljon arkea,että ei tarvitse kuljetella suomalaisia kortteja. Jännää odotella korttia kun ei tiedä millainen kuva sieltä tulee ( jaiks mikä tilanne!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tuon kanssa helpompaan vaikka hyvin olen kyllä suomalaisellakin pärjännyt. :) Kuva vähän jännitti, täällä saa kuvassa hymyillä, mutta itse uskaltauduin vain tuollaiseen puolihymyyn. ;)

      Poista
  2. Mieletön kuva!! :) Mä en ole saanut omaani vieläkään hankittua, nimittäin mulla on ehkä elämäni ainut onnistunein passikuva ajokortissani, eikä sellaista sattumaa voi enää toiste käydä, että en tiedä uskallanko ottaa riskin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sun tuuri jatkuisi.. ;) Mä melkein saöaa toivon, että hukkaisin Suomen ajorkorttini ja silloin voisin perustellusti uusia sen, hih hih.. :D

      Poista
  3. Good post. I learn something new and challenging on
    websites I stumbleupon on a daily basis. It's always interesting to read through articles from other authors and use something from other web sites.
    Feel free to surf my site click here to see the attached photos

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)