2.4.12

Melbourne kuvina II

Tajusin, että hirmu vähän on tullut kuvattua nykyistä kotikaupunkia, mutta se johtuu siitä, että olen ollut hirmu laiska kantamaan järkkäriä mukanani. Jotain kuvia on kuitenkin tullut napsittua. Nyt kun minulla toimii taas pokkarikamerakin, eiköhän kuviakin tule otettua enemmän. :)


Siinä ensimakua. :) Yllättävän paljon niitä sittenkin oli kun alkoi kaivelemaan kansioita ja ei tuossakaan vielä läheskään olleet kaikki kuvat. :)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :) Itselläni oli ainakin rentouttava viikonloppu johon sisältyi pientä kauppojen kiertelyä kaverin kanssa ja sitten tuli kiivettyä taas 1 000 steps. :)

8 kommenttia:

  1. Kiva kun laitoit meille kuvia. Oikein kivalta ja mielenkiintoiselta kaupungilta vaikuttaa. Mukavaa viikkoa sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riina. <3 :) Ajattelin että voisi olla hauskaa näyttää millaisissa maisemissa päiväni vietän ja blogiini tulee aika paljon ihmisiä googlen kautta hakusanalla Melbourne. :)

      Poista
  2. Näissä kuvissa silmät eivät kyllä ehtineet levätä, vaan pikemminkin säntäilivät edestakaisin ja löysivät paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia! :D Ihania, kauniita ja kiinnostavia kuvia. :) Lisää tälläisiä!

    P.S. Tänne Keski-Suomeen saapui tänään takatalvi. Melkeen koko päivän satanut räntää. Mälsää. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa, että tykkäsit niistä niin paljon! :D

      Voi harmi, että sinne tuli takatalvi. Ne ovat niin ärsyttäviä kun innoissaan jo odottaan kunnolla lumien sulamista. :( Muista kuitenkin, että uusi lumi(tai räntä) on vanhan surma. ;)

      Poista
  3. Mukava jos aina joskus innostut laittamaan kuvia meille Melbournesta,katukuvasta,maisemista,rakennuksista,ihan mistä vain. Minua ainakin kiinnostaa tutustua kaupunkiin näin ruudun välityksellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Pitää kyllä laitella ja itsekin tykkään aina muitten blogeista katsella kaupunki tai maisemakuvia. :)

      Poista
  4. Kiva kun laitoit näitä :) kovin kaunis kaupunki, olisipa ihanaa vierailla siellä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään paljon ja täällä eri kaupunginosat ovat niin erinäköisiä keskenään. :) Tervetuloa! <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)