12.11.12

Louis Vuitton Films

Tykkään todella paljon muotitalojen lyhyt/mainosfilmeistä. Tietenkään kaikista ei voi tykätä, mutta monesti niihin on onnistuttu luomaan tunnelmaa ja omaa maailmaansa. Niissä ei kukaan huuda, että "nyt vain 99" tai muuten selittele tuotteiden ominaisuuksia pitkät pätkät. Yksi ehdoton suosikkini on Diorin mainosfilmi, jossa jo pelkästään ympäristö on niin upea ja musiikkikin hyvä.

Hiljattain törmäsin pariin LV:n mainosfilmiin, jotka eivät ole mielestäni Diorin veroisia, mutta silti mielenkiintoisia. Ne ovat keskenään aivan erilaisia. Tykkään enemmän L'Invitation Au Voyage nimisestä filmistä sillä siinä on enemmän mielestäni tunnelmaa ja jonkinlaista tarinaa.

Prêt-à-Porters on taas aivan erityyppinen. Sen tehtävänä on esitellä AW12 kokoelmaa. Sen takia se onkin mielenkiintoinen koska siinä vilahtelee niin paljon upeita ja kauniita laukkuja. Muuten siinä ei ole mielestäni mitään ihmeellistä, mutta ehkä silloin huomiokin kiinnittyy enemmän siihen mikä on haluttu oleelliseksi.  

 

Tuskin maltan odottaa kun Vuittonin uudet mainoskuvat, joissa on Hanneli Mustaparta, tulevat julki. Pari kuvaustilannekuvaa olen jo nähnyt ja ne olivat ainakin todella hienoja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)