23.11.12

Maisemakuvia

Kuten olen jo maininnut varmaan monta kertaa, niin rakastan automatkoja. Niissä näkee paljon kaikkea ja niissä on jotenkin oma tunnelmansa. Reilu kuukausi sitten tuli nähtyä taas osittain uutta ja osittain tuttua maisemaa ja tässä siitä reissusta kuvia.

Merimbulassa (NSW)
Jossain NSW:n lounaisosassa
Jindabyne (NSW)
Kosciuszkon kansallipuisto (NSW) (Kosciuszko on Australian korkein vuori 2 228m)
 Jossain VIC:n itäosassa
Paras aika kenguruiden ja vompattien bongaamiseeen on hämärä/yö. Päivällä niitä näkee usein vain harvakseltaan (ellei nyt satu olemaan todella tiheällä kengurualueella), mutta kun aurinko alkaa laskea en enää edes ylläty niiden näkemisestä. Eräälläkin pienemmällä ja pimeämmällä tienpätkällä niitä tuntui olevan joka mutkan takana seisomassa tien varrella tai tiellä. Näin kenguruita yhteensä varmaan kymmenittäin ja vompattejakin 4. Vompateista olin todella innoissani, sillä se on ehkä lempieläimeni täällä ja tähän mennessä olen nähnyt niitä vain nukkumassa teiden varsilla. Vompateista en saanut yhtään kuvaa, vaikka yhtä yritin ihan seurata pusikkoon (kunnon turisti joka leikkii hengellään). Kenguruita en oikein edes yrittänyt kuvata, koska minulla on niistä niin kivoja päiväkuvia ja tiesin etteivät kuvat onnistu kuitenkaan, vai mitä sanotte.. ;)

Mukavaa viikonloppua! :)

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!
    En tiennyt, että tuollaista vuorimaisemaakin voi Ausseissa olla. Ja tuo Pie Shop on kyllä tunnelmallisin ikinä <3

    Oikein ihanaa viikonloppua sinne!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ja on täällä laskettelukeskuksiakin. Ei ihan heti esimmäisenä tule mieleen kun ajattelee Australiaa. :D Pie shop oli ihana ja piiraat maukkaita. :)

      Poista
  2. Ihanat maisemat! hyvää viikonloppua

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos. Kivasti näki monenlaista maisemaa reitin varrella. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)