27.11.12

Asu 27/11/12

Heräsin yöllä siihen että oli ukonilma, mikä oli kivaa koska rakastan ukkosta ja yleensä en ikinä herää öisiin ukkoskuuroihin. Aamulla oli ukkonen kuitenkin tyyntynyt lähinnä ikävän harmaaksi päiväksi ja sateeksi. Muutenkin päivä näytti sen verran viileältä, että halusin laittaa pitkähihaisen. En tiedä milloin kuitenkaan opin siihen, että Melbournessa sää saattaa vaihtua silmänräpäyksessä. Iltapäivän aurinko paistoi nimittäin lähes pilvettömältä taivaalta ja tuo pitkähihainen paitanikin kävi liian kuumaksi.
- paita: Zara
- farkut: Vero Moda
- laukku: Michael Michael Kors (Hamilton)
- kengät: Jessica Simpson

Tykkään tuosta farkkupaidasta todella paljon. Sen koristetikkauksissa, napeissa ja nahkasomisteissa on jotain hyvin länkkärimaista. Ainoa miinus on se, ettei sen hihoja sää käärittyä kovinkaan ylös, mutta menee se noinkin. :) Ruskeita nahkakenkiä, joissa on takana muutaman sentin kiilakorko, olen myös käyttänyt todella paljon. Ne ovat hieman asiallisemmat kuin perusballeriinat, mutta matalan koron takia niillä jaksaa kävellä vaikka koko päivän. En kuitenkaan pääse sen yli, että yksi kaverini kutsui niitä jokin aika sitten Audi-kengiksi noiden rinkuloinen takia. :D Nyt sama ajatus pyörii omassa päässäni joka kerta kun katson niitä eikä se ole hyvä asia, vaikka Audeista paljon pidänkin. ;)

Illalla tulee yksi kaverini jälleen kylään ja pääsemme viettämään tyttöjeniltaa. Kivaa siis tiedossa! :) 
Mitä te tänään teette? :)

6 kommenttia:

  1. Ihana asu ja iiiihanat balleriinat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Yritin muuten jokin aika sitten käydä blogissasi, mutta näköjään olet luomassa jotain uutta? :)

      Poista
  2. Tuo laukku on niin täydellisen värinen. Multa puuttuu kokoelmista just ruskea laukku. Niin ja siis mallihan on myös upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Minulla taas tuntuu juuri ruskeita laukkuja löytyvän. :D Tuo Hamilton minulla on ollut melkein kolme vuotta ja todella kovassa käytössä. Ainoastaan vähän väriä on ottanut farkuista, mutta muuten edelleen kuin uusi eli ei valittamista. :)

      Poista
  3. Ihana asu!:) farkkupaitis saa munkin sympatiat!

    Minä tulin just hauvan kanssa varsin kuraiselta lenkiltä ja alan kohta pilkkoa nakkeja ToKoa varten!:) sinne seuraavaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanalta kurineen kaikkineen. :) Kunpa minullakin olisi oma hauva <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)