21.11.12

Ups..

Vilkaisin muutaman kuukauden tauon jälkeen bloggerissa roskapostikansiotani ja siellä olikin aika paljon viestejä.. Suurin osa englanniksi kirjoitettuja kommentteja ja anonyymeiltä, mutta myös kommentteja lukijoiltani ja sellaisilta jotka ovat kommentoineet paljonkin ilman ongelmia.

Tämän postauksen idea oli lähinnä muistuttaa muita bloggareita, jotka saattavat olla yhtä hajamielisiä saman asian suhteen, eli tarkastakaa välillä myös roskaposti. ;)

5 kommenttia:

  1. Minäkin vilkaisin muutama viikko takaperin ensimmäistä kertaa tuon roskaposti-kansion ja hupsista vaan mitä kaikkea sieltä löytyi...Pitää jatkossa muistaa käydä ahkerammin tarkastamssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin pitäisi.. olen minäkin sen joskus aikaisemminkin katsonut, mutta miten sen voikin sitten taas unohtaa useaksi kuukaudeksi :D

      Poista
  2. Mulla tulee kommentit myös sähköpostiin ja välillä siellä on semmosia "kommentteja" mitkä ei oo kuitenkaan tullut blogiin tai silleen, että sinulla on lukemattomia kommentteja. Sitten oon hoksannut roskapostiin katsoa. Pari kertaa sinne on tullut sellaisia kommentteja joista kyllä oon ajatellut niiden olevan roskapostia joten oon heti poistanut, mutta on sinne tullut myös ihan oikeita kommentteja.

    VastaaPoista
  3. Niin ja jossain vaiheessa sinne meni aina tiettyjen kommentoijien kommentit, en tiedä miksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaatko jokaisen postauksen viestit erikseen tuosta tilaus nappulasta vai saatko jostain tilauksen automaattiseksi? Itse en ole tuohon tutustunut yhtään sillä minulle tulee vain ne jo hyväksytyt ja itse kirjoittamani kommentit sähköpostiin mikä on sinällään aika turhaa. Olisi mielenkiintoista tietää miksi jokin valikoituu roskapostiksi. ;)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)