14.11.12

We are owls

.. or at least I am! ;) Rakastan huiveja ylipäätänsä ja kannan sellaista mukanani päivittäin. Jopa kesähelteillä löytyy sellainen aina mukanani laukusta sillä vaikkapa ostoskeskukset saattavat olla niin kylmäksi ilmastoituja, että on mukava heittää huivi tarvittaessa hartioille tai kaulaan.

We are owls merkin perustaja on Ling Chen niminen naisuunnittelija. Hän on kotoisin New Yorkista ja valmistunut siellä taidekoulusta. Itse törmäsin kyseiseen merkkiin ensimäisen kerran vuosi sitten ja se jäi mieleeni välittömästi. Rakastan merkin huiveissa sitä, että niissä on auki levitettynä aina kuvaa tai kuviota. Eri kausien huiveissa on aina oma teemansa. On sirkusmaailmaa, graafisempaa kuviota, ritarimaailmaa ja vaikka mitä. Jokaisen kauden malliston ympärille on luotu sanallinen selitys, joka selittää mallistoa ja mistä inspiraatio siihen on imetty. Tämä on yleinen tapa suunnittelijoilla, mutta mielestäni se on ihanaa. Rakastan tietää taustoja vaikka ne olisivat unenomaisia.

Tässä muutamia merkin huiveja (oli supevaikeaa karsia määrä edes noihin ;) ):







Valitsin joukkoon muutaman luuranko/pääkallomallinkin vaikka yleensä en itse niistä viehäty. Muuten huivit on mielestäni kuitenkin upeita ja on ihanaa kuinka huivi voi olla niin erinäköinen aukilevitettynä kuin sitten vaikka kaulassa ollessaan. Kaikkia huivit ovat 100% kashmiria ja varmasti ihanan pehmeitä. Olen myös lukenut netistä että huivit ovat todella laadukkaita ja hieman hintavan hintasta arvoisia. En yllättyisi jos joskus tämänkin huivirakastajan kaulaa lämmittäisi jokin noista huiveista.. ;)

6 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän ihania nuo kaikki! :) Kivaa blogia muuten kirjoittelet!

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että pidit. :) Ja kiitos :) Kävin kurkkaamassa teidänkin blogia ja pidin siitä! Varsinkin kuvat todella hienoja. :)

      Poista
  2. Ihania huiveja ja ihania värityksiä niissä kaikissa. Tuosta olisi kyllä vaikea valita vain yhtä kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! :D Monesti jos valinta meneekin liian vaikeaksi, niin sitten on vain parempi valita useampi. :)

      Poista
  3. Vau, ihania! Mun lempparit on ehkä toi lintuparvi ja se tekstijuttu siinä alla. :)

    En oo pitkää aikaa ehtiny lukea mitää blogeja, ni ihana taas kuulla sun ääntä... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihania ja ihanaa kun tulit jättämään kommentteja! <3 Kiva kuulla sustakin <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)