1.11.12

Roberto Cavalli for Target

Roberto Cavalli on ollut aina yksi lempisuunnitelijoistani, joskin olen enemmän tykännnyt hänen hieman hillitymmästä kakkosmallistostaan Just Cavallista. Sanomattakin siis selvää, että kun näin toissapäivänä televisiossa mainoksen seuraavana päivänä myyntiin tulevasta Targetin ja Cavallin yhteistyömallistosta, niin suuntasin eilen välittömästi Targetiin! :) Target on halpaketju ja vaikeaa oikein miettiä sille vastinetta Suomessa. Itse olen tykännyt ostella sieltä lähinnä halpoja perustoppeja ym. Kivaa että silläkin on kuitenkin näköjään välillä tälläisiä yhteistyömallistoja.
Roberto Cavalli on tunnettu nimenomaan villeistä eläinkuoseistaan ja muutenkin herran luomukset ovat sen verran villejä kuoseiltaan ja väreiltään etteivät ainakaan jää joukossa huomaamatta.

"My inspiration for prints and for clothes 
always comes from the wonders of the nature..
fantasy, colour and fun!"
 -Roberto Cavalli-

Sairaalloisen paljon eläinkuoseja aina rakastaneena täytyy kuitenkin tunnustaa, että ilmeisesti sairaus on vähän hellittänyt otettaan sillä useissa vaatteissä oli liikaa eläintä jopa minulle. ;) Lisäksi pääsin paikalle vasta iltapäivällä ja monia tuotteita ei ollut enää lainkaan ja monista olivat sopivat koot loppuneet jo täysin. Muutamaa juttua sovittelin, mutta lopulta valintä kärjistyi jälleen kerran kenkiin. Sovittelin kolmanneksi alimmaisen kollaasin viimeisiä sandaaleja ja toiseksi alimmaisen ensimmäisiä sandaaleja. Rakkaus metalliväreihin on siis ilmeisesti edelleen voimissaan ja erityisesti rakkauteni kultaan. :) Sovittelin kenkiä siten että minulla oli toisessa jalassa toinen sandaali ja toisessa toinen, jolloin saatoin verrata niitä molempia yhtäaikaa peilistä. Lopulta oma valintani oli aika selvä ja kun sain vielä tuntemattomalta kanssashoppailijalta saman mielipiteen, valitsin remmisandaalit. :) En omista sellaisia entuudestaan yksiäkään ja kiva saada nyt toiset matalat avonaiset kesäkengät perus varvassandaalien rinnalle.
Saatan vielä joku päivä pyörähtää Targetissa jos sinne olisi tullut vaikka lisää tavaraa. Ainakin musta paljettitoppi kiinnostaisi paljon. ;)

Tykkäättekö te näistä yhteistyömallistoista? 
Itse ainakin Suomessa olin aina ihan kärppänä kun kaikki kuvat 
hm:n yhteistyömallistoista tulivat julki. ;)

2 kommenttia:

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)