10.11.12

Asu 10/10/12

Päivän asu on taas mukavan rento. :)
- neule: Michael Michael Kors
- t-paita: hm
- farkut: Just Jeans
- laukku: Marc by Marc Jacobs
- kengät: Zara

Lauantai on mennyt muutenkin aika rennosti. Aamulla heräsin hirveällä vaivalla kahdeksaan salille ja kun pääsin sieltä olin niin väsynyt, että oli pakko mennä takaisin nukkumaan ja nukuinkin melkein puoleenpäivään. Kuka väittää että aamusali piristää ja saa päivän käyntiin? ;) Sen jälkeen ulkona lounas ja kävin huollattamassa taas sormea. Kohta pitäisi taas lähteä liikenteeseen sillä näemme paria kaveria ensin illallisella ja sen jälkeen jatkamme jäähallille luisteludiscoon. :D En ole luistellut muutamaan vuoteen, mutta veikkaan silti että olen aika paljon parempi kuin moni kanssaluistelija tänään. ;)

Kivaa lauantaita teillekin! :)

4 kommenttia:

  1. Mä tykkään näistä sun rennon letkeistä asuista ihan kympillä! :)voisin itsekin huolia milloin vaan päälleni. Ja toi MJ on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla koska pukeudun niin aika usein, varsinkin jos pitää pyöräillä töihin.. ;) Laukku on kiva siitä myös, että se on todellinen tilaihme. :)

      Poista
  2. Tosi kiva asu, tykkään kyllä jokaisesta jutusta ja sama homma, voisin huolia nuo kaikki kokonaisuudet päälleni. :) Mukavaa viikon jatkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riina ihanasta kommentista ja kivaa viikon jatkoa myös sinne! :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)