27.6.13

Kotona taas!

Tulin juuri kotia ja tuntuu kuin siitä olisi jo ikuisuus kun olin viimeksi täällä. Loma meni hirmu nopeasti, mutta toisaalta ehdin kokea ja nähdä niin paljon, että tuntuu kuin olisin ollut matkalla kuukauden. Matka oli totaalinen irtiotto arjesta ja erittäin rentouttava ja siten virkistävä loma. :) Etukäteen ajattelin, että Fidzi on varmaan ihan kiva paikka, mutten arvannut miten paljon siihen vielä oikeasti ihastuisin. :)

Kivaa olla silti jälleen kotona. 
Monta muistoa ja kokemusta sekä miljoona pisamaa rikkaampana. :)

7 kommenttia:

 1. Aivan upea tuo kuva! Odotan innolla postausta matkasta. :)

  atc24h.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nauratti tuo veneen nimi niin paljon, että oli pakko ottaa siitä kuva. ;) Muutama postaus tulossa kun hyökkään kuvien kimppuun! :)

   Poista
 2. Ihana kuulla, että teillä oli ihana loma! Tosin ainoastaan sana "Fidzi" sanoo minulle yhtä paljon kuin tyyliin "unelmaloma paratiisisaarilla" joten vähän ounastelinkin, että varmasn ihan tyytyväistä väkeä sieltä palaa takaisin ;)

  Mulla on ollut ihan hirmuinen kiire viime viikkoina, kun työ balettikurssin parissa on hektisimmillään. Järjestän nyt tänäkin vuonna sen pietarilaisen Vaganovan balettiakatemian Master Classin Mikkeliin. Kurssi on 2.-14.7 mut melkeen kaikki tulee jo maanantaina. Ja mä tein jo tänäänkin yhteentoista asti illalla töitä :D
  Tuon kaksi viikkoa olen siis Mikkelissä, 15.7. meen Helsinkiin. Milloin te tulettekaan Suomeen? Mä niin kovasti odotan että nähdään!! Olet Norpalle rakas <3 Toimiiko sulla muuten whatsapp?
  Täällä on ollut viimeiset kaks päivää trooppiset olosuhteet, 30 astetta hellettä ja kosteaa (Norppa tykkää!), oon muistellut niitä Australian helteitä - ne ne vasta oli jotain ;)

  Halein,
  Norppasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta! Yritä pitää Norppaseni tummaa suklaata laukussa ettet ihan pökerry sinne! <3 Täällä on kiertänyt nyt jokin kuuluisa venäläinen balettiryhmä ja olet ollut mielessäni. ;) Heinäkuun lopussa tullaan ja whatsapp toimii mutten nyt ole vain ollut netin ulottuvilla lainkaan. Nauti lämmöstä ja kohta jo nähdään! :*

   Poista
 3. Työ on kyllä kieltämättä mielenkiintoista ja todella antoisaa, kun saa olla venäläisen baletin parissa, mutta hyvin stressaavaa ja haastavaa ;) Ihana toisaalta sitten päästä lomalle! Ja tänään meen vielä hesaan viikonlopuksi kallen luo, ja sanoin sille että kieltää mua sit tekemästä töitä, jos yritän :D
  Norppa ostaa heti tummaa suklaata mukaan menoon, ehkä sellaista luomu, ja ajattelee sinua <3
  Nauttikaa Melbournen kodistanne, pian nähdään!! :* <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauti viikonlopusta ja Kallesta. :) Olipa kiva kuulla sinusta <3 <3

   Poista
 4. Oi, mikä kuva, lisää odotellaan :)

  VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)