29.1.13

Nude BB-Cream

Olen nyt viimeaikoina innostunut BB-Creamistä enemmän. Oikeastaan olosuhteiden pakosta ja pihiyteni vuoksi. ;) Olen käyttänyt meikkivoiteena Lancomen Teint Idolea, josta pidän todella paljon. Valitettavasti rikoin lasisen pulloni tiputtamalla sen lattialle. Omaa vaaleaa värisävyäni en saa muualta kuin Myer-tavaratalosta(!) ja heillä on todella usein tarjouksia, jolloin saa todella hyviä kylkiäisiä ja minähän rakastan kaiken uuden testailua. Edellisistä Lancomen kylkiäisistäni on kuvaa ja tietoa Täällä! Juuri tuollaista kylkiäistarjousta kytätessäni en ole vielä raaskinut ostaa uutta meikkivoidepulloa Lancomelta. Tässä välissä olen käyttänyt pois erästä vanhaa Maybellinen meikkivoidettani, joka on aavistukset liian tummakin minulle.. Joku vähämmän kitsas hamsteritapaus olisi senkin varmaan hävittänyt jo aikoja sitten.. Nyt kun sekin alkaa lähetä loppuaan aloin katselemaan meikkejäni uusin silmin ja tajusin että minullahan on hyvin vähälle käytölle jäänyt BB-voide Nudelta!
Ostin aluksi BB-voiteen ihan mielenkiinnosta. Lomaillessani Suomessa parikin kaveriani hehkutti niitä ja ominaisuudet joilla niitä mainostetaan ovat erittäin hyviä. Olen käyttänyt voidetta lähinnä ns. meikittöminä päivinä. Ennen käytin ainoastaan aurinkosuojaa sisältävää kosteusvoidetta kasvoille, mutta nyt olen lisännyt BB-voidetta vielä siihen päälle. Voiteessa on isoin plussa minulle että siinäkin on aurinkosuojaa ja kun se vielä tasoittaa väriä ja sisältää iholle hyvää tekeviä ominaisuuksia, niin kuulostaa todella hyvältä tuotteelta.
Nude By Nature merkiltä löysin bb-voiteen, joka on iholleni tarpeeksi vaalea. Nude on australialainen mineraalimeikkiyhtiö, joka mainostaa tuotteidensa olevan mahdollisimman luonnonmukaisia. Väitteen todenperäisyydestä en tiedä koska en ainesosalistoja osaa tulkita, mutta onhan se ajatuksena kiva. Muista bb-voiteista minulla ei ole kokemusta, joten niihin en osaa verrata, mutta tuohon bb-voiteeseen olen oikein tyytyväinen. Se sulautuu ihooni hyvin ja iho hengittää hyvin päivälläkin. Kiillon puoleen sanoisin, että sellainen puolikiiltävä. Kun käytän sitä meikkivoiteena lisään päälle puuterin, mutta "meikittöminä" päivinä en lisää sen päälle mitään. Sen antama tulos ei siis ole täysin matta, mutta toisaalta ei ihoni oikeasti meikittömänäkään ole täysin matta. Miinuksina on annettava, että se voisi olla kenties vielä kosteuttavampi ja sen luvataan antavan luonnollista aurinkosuojaa. Olisi kiva tietää suunnilleen minkätasoista suojaa se antaa oikeasti. Sen takia käytän usein alla vielä erikseen kosteuttavaa kasvovoidetta, jossa on erikseen aurinkosuoja.

Käytättekö te BB-voiteita ja onko suosikkimerkkejä? :)

17 kommenttia:

  1. Viime kesänä käytin tosi paljon näitä BB-voiteita, mutta talviaikaan tullut mentyä perinteisellä meikkivoidelinjalla. Suosikkini oli Lorealin voide, josta onkin blogissani postausta
    http://luksustaarjessa.blogspot.fi/2012/06/bb-voiteet-garnier-vs-loreal.html
    Luulen että ensi kesänä taas tulee näitä käytettyä ja uusia merkkejä on tullut taas markkinoille, ehkä taas vertailen ja testaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelenkin lukeneeni tuon postauksen. :) Merkkejä on nyt todella paljon, niin marketti- kuin luksusmerkkejäkin. Itsekin jotenkin miellän nämä enemmän kesään jostain syystä kuin pakkasiin. ;)

      Poista
  2. Mulla on Garnierin perus-BB mut se on aika kiiltävä! Ja vaaleakin sävy joskus vähän tumma, tosin nyt ihan hyvä Thaimaan reissun jäljiltä. ihan ok just 'meikittömiin päiviin' tai jos haluaa vähän väriä kasvoille. Käytössä on ollut kovasti ja se on kyllä vähentänyt meikkivoiteen kulutusta eli halvaksi tulee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vaan jotenkin niin helppo ja todellakin halvempi kuin meikkivoiteet ;) Kiva että sait sen käyttöön vaikkei sävy aluksi ideaali ollutkaan.

      Poista
  3. Mulla on nyt Lorealin BB-voide käytössä ja tykkään siitä kyllä todella paljon! Aiemmin mulla oli Garnierin mutta se teki naamasta kiiltävän,siitäkin on tosin nyt tainnut tulla kauppohin ns.rasvaton versio :) Kesällä BB-voide on oikeastaan ainoa meikki jota käytän ja tuo UV-suoja on kyllä plussaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulinkin että se on aika kiiltävä ja senkin takia valitsin tuon Nuden mutten ollut kuullut että siitä on tullut uusi versiokin. :) Lorealia on kehunut myös yksi ystäväni Suomessa. :)

      Poista
  4. Hehe, tuli mieleen tuosta "luonnolllisesta aurinkosuojasta", mitä joku Norppa on joskus siitä sanonut...
    Noora: "Eikös rusketus olekin paras suoja auringolta?!"
    Australia: "There's no healthy tan!"
    :D
    t: itse Norppa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah hah :D ja jos jättää aurinkorasvan pois ruskettuu ehkä nopeammin ja rusketustahan suojelee auringolta. ;)

      Poista
    2. Totta!!! :D MUTTA, kun ruskettuu hitaammin, rusketus myös säilyy pidempään, näin mulle kerrottiin sit, ja siihen tartuin myös ;) Se kaikki aurinko - ja rasvaaminen (ja haluan uskotella itselleni, että kyllä, myös rusketus) - teki kyllä niin hyvää mun iholle, tai ainakin se Australian auringon jäljiltä on superhyvässä kunnossa ja niin pehmeä ettei varmaan ikinä ollut! Hyvä että laitoit mut rasvaamaan from Day One ja siitä tuli rutiini, se oli varmasti oleellinen tekijä tässä. :)
      <3

      Poista
    3. Kivaa että iho voi hyvin ja yksi ykköstehtäviäni oli pitää sut hyvässä rasvassa! <3 ;)

      Poista
    4. Onnistuit siinä esimerkillisesti! Kiitos huolenpidosta ja parhaasta mahdollisesta seurasta!!! :-* <3

      Poista
  5. Meiläkäisen blogissa on sulle blogihaaste! En tosin suutu, jos et jaksa toteuttaa :)

    http://purkkapallopurkkaa.blogspot.fi/2013/01/11-haaste.html

    VastaaPoista
  6. Hyvä tietää tosta, sillä mä käytän pelkästään BB-voiteita, mutta haluaisin kuitenkin vähän luonnonmukaisemman vaihtoehdon. Täytyy tsekkaa jos löytäisin sen jostain täältä... :)

    http://polkadotcookie.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä millainen vienti heillä on, mutta voihan se olla ja siellä maassa ei varmasti muutenkaan ole vaihtoehdoista pulaa. :D

      Poista
  7. Itse käytän todella usein BB-voiteita, etenkin kesällä, kun iho on paremmassa kunnossa tai saleilun ja infrapunasaunan jälkeen, kun haluan hengittävämmän vaihtoehdon. Mulla on aiemmin ollut käytössä Maybellinen BB-voide, mutta ainakin omalla iholla se kiiltelee sen verran, että heitin kevyen puuteroinnin päälle. Nyt mulla on Avonin BB ja se ei juurikaan kiiltele, eli siitä pidän enemmän. Avonilla on näissä sävyt todella vaaleita, itse tykkään että kasvoille saa hieman väriä samalla. Omani on vaaleimmassa mahd sävyssä, ehkä seuraava sitten astetta tummemassa :) Mutta siis erittäin hyvä juttu, koska itsellänikin usein ongelmana se, että sävyt ovat pikemminkin liian tummia kuin vaaleita. Joten vaaleahipiäiset hoi! :D Heiltä todennäköisesti löytyy sopiva vaihtoehto :)

    Eli tykkään kovasti BB-voiteista, kuten ehkä tästä mun minikommentista voi päätellä! :D Kosmetiikkahirmu kuittaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan pitkä kommentti ja sinä varmasti tiedät näistä! :) Kiva kuulla mielipiteitäsi ja tuo Avonin bb kuulostaa todella hyvältä. Ihanaa että osaat jakaa myös tuskani vaalean sävyn löytämisestä ;)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)