15.11.12

Pieces

En tiedä olenko ainoa, mutta tunnen aina suurta mielihyvää kun saan jossakin meikkituotteessa pohjan esiin. Kuin olisin tehnyt suurenkin työn ja se viimein kantaa hedelmää. ;) Vakiotuotteissa se tietenkin ärsyttää, mutta muuten tämä kosmetiikkahamsteri tykkää. Pääsee pian taas kokeilemaan jotain uutta.
Ostin suunnilleen kuukausi sitten viimein Tangle Teezerin ja kertaakaan en ole sitä katunut. Hiukseni ovat supertakkuuntuvat ja en olisi ikinä uskonut, että on oikeasti olemassa harja joka selvittää ne niin helposti ja kivuttomasti. Kerrankin oikeasti maineensa ja hehkutuksensa arvoinen tuote.
Siitä on jo kuukausi kun leikkasin isolla leipäveitsellä sormeeni. Paraneminen ei ole ollut odotetunlaista ja kaikkia ongelmia on ollut. Kuitenkin viimeisenä käänteenä on se, että joudun huomenna leikkaukseen. Siinä plastiikkakirugi siirtää läheltä kyynärtaivettani ihoa kynsipetiin. Kun kuulin leikkauksen summan minua alkoi kirjaimellisesti huimaamaan. Terveydestä en ala kuitenkaan tinkimään! Toivottavasti silti saisin vakuutuksesta edes jotain. Huominen jännittää myös siinä suhteessa etten ole ikinä ollut missään leikkauksessa ja minua ei ole ikinä nukututettu. Nukutus on myöskin suurin pelkoni elämässä! Korkeat paikat, ahtaat tilat, ei ongelmaa minulle. Nukutus = hidas tukehtumiskuolema pimeyteen vajotessa. Kaikki kuitenkin sanovat ettei nukutus ole iso juttu ja vähän lohdutti että nukutukseni on vain light sleep.
we heart it
Kun saan toivottavasti viimein sormeni kuntoon, niin myös jotain kivaa on tiedossa. Sain ystävältäni tuliaisiksi Lontoosta söpön kumiankan ja The Whiten Companyn Seychelles (ei olisi huono lomakohdekaan ;)) kylpyvaahdon, joka koostuu ihanista ainesosista. Tähän mennessä kylvyt minigrippussi kädessä eivät ole oikein houkutelleet. Ostin myös viikonloppuna Waboba nimisen pallon, joka pomppii vedessä. Kiva päästä kokeilemaan sitä uima-altaassa tai myöhemmin meressä. Elämän pienet ilot.. ;)

10 kommenttia:

  1. Johan nyt! Tsemppiä paljon operaatioon! Olet urhea <3
    Sitten kun olet siitä toipunut niin pääset nauttimaan kylvyistä ihan kunnolla. Toi pallo... :D :D Pus ja halit!

    VastaaPoista
  2. Voi ei! Ajatella, että noin pienestä tulee noin suurta. Toivottavasti leikkaus menee hyvin ja sormi pääsee vihdoin parantumaan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Lääkäri sanoi, että on tosi huonoa tuuria koska yhdelle sadasta tulee se ongelma mikä minulla. :( Kiitos Heini! <3

      Poista
  3. Tsemppiä, kyllä se hyvin menee! Ja ehkä sustakin tulee nyt "nukutus-fani" ;)

    Ja muuten, tuo vedessä pomppiva pallo - yksi asia lisää mun ja sun to-do listalle! <3

    Halein, Norppasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvin se onneksi meni ja tosi tyytyväinen olen. Voisin kirjoittaa koko jutusta ihan postauksenkin myöhemmin. Nyt on vain vähän kipuja kädessä ja yhdellä kädellä kirjoittaminen on tolkuttoman hidasta, joten saa blogi olla pienellä tauolla. ;)

      Ja ehdottomasti palloleikkejä! ;) :D

      Poista
    2. Hyvä että olet kunnossa ja tyytyväinen! Oon varma, että sun operaatio-postauksesta tulisi tosi mahtava, kun sun kerronta on niin persoonallista, värikästä ja positiivista :) Mutta nyt vaan lepoa! <3 sitten voit myös silitellä kenguja uudella ehommalla kädellä :D
      Muisk*

      Poista
    3. Säästelläänpä nyt ylisanoja! ;) Hengissään ollaan, toistaiseksi :D

      Poista
  4. Mäkin ostin Tangle Teezerin pari viikkoa sitten ja se on aivan ihana. Harmi etten oo ostanut sitä aikaisemmin. Mä oon tosi huono harjaamaan hiuksia ja vanhat harjat onkin semmosia että ne repii vaikka ei oliskaan hiukset takussa ja entä sit kun on ollut takkuja, niitä ei oo meinannut saada pois.

    Tuo menee ihanasti takkujen läpi eikä revi. Toki silläkin lähtee vähän hiuksia, mutta ei katko hiuksia kuitenkaan eikä lähde niin paljon kuin muilla harjoilla. Ostin sekä ison harjan, että matkaversion.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samat ovat mietteesi kuin omani. Juuri sitä kun tuntee kuinka hius venyy ja sitten napsahtaa poikki, inhottavaa. Sitä ongelmaa ei tuon kanssa oikein ole. :) Itsekin olen vähän innostunut että pitäisikö hommata myös matkaversio. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)