14.7.13

Pieces

Tässä pitkästä aikaa taas pieces postaus. :)

Luulen, että sain viikolla yli kahdensadan dollarin sakot, jotka ottavat jonkin verran päähän vaikka oma vikahan se loppujenlopuksi on.  Liikkuakseen julkisilla täällä pitää omistaa sellainen elektroninen kortti, johon voi ladata rahaa. En ole vähään aikaan käyttänyt korttiani ja ennen matkaa kävin läheisessä kioskissa tarkistuttamassa sen saldoa. Tiesin, että siellä on varmasti rahaa, mutta saldo kiinnosti silti. Hän ei monista yrityksista huolimatta onnistunut lukemaan korttia, mutta sanoi että päärautatieasemalla on paremmat laitteet ja he pystyvät siellä lukemaan kortin ja laittamaan sen sisällä olevat rahat uuteen korttiin. Vähän emmin, mutta menin silti tramiin sillä toimimattomalla kortillani ja ajattelin mennä suoraan sinne juna-asemalle.

Tietenkin sillä yhdellä ja ainoalla kerralla kun matkustin ilman lippua, tulivat tarkastajat! En tykännyt heistä yhtään sillä heillä oli todella inhottava käyttäytyminen ja asenne! Itseänikin alkoi tilanne hermostuttamaan sen verran, että myönnän etten itsekään enää jaksanut yrittää alun jälkeen helpottaa tilannetta. Kun he kysyivät esimerkiksi nimeäni sanoin heille nimeni kuten sanoisin sen suomalaiselle ihmiselle, eli etunimeni + 18 merkkiä pitkä sukunimeni --> kirjoittakaapa se kertakuulolta ja vielä englanninkielisenä ihmisenä! Heillä on nyt kuitenkin nimeni, osoitteeni ja se myki korttini. Luultavasti saan sakot postissa, mutta vielä elättelen toivoa, että selitykseni huomaamattomuudestani meni läpi ja koska he toivonmukaan pystyvät lukeamaan sen kortin ja näkevät, että siellä on ihan oikeasti rahaa sisällä!
Taivutin ja rikoin nilkkani toukokuun lopulla. Kävin silloin heti lääkärissa, koska monta kertaa nilkkoja nyrjäytelleenä tiesin, että nyt se meni oikeasti pahasti.  Lääkäri sanoi silloin, että nyt on vielä liian aikaista sanoa mitään ja käski odotella parantumista pari viikkoa. Nilkka ei ole parantunut lainkaan ja kävin alkuviikosta jälleen lääkärillä, joka ohjasi nilkan ultraäänikuvauksiin. Kävin siellä torstaina, jossa he kuvasivat nilkkaani todella pitkään. Kuvaaja haki vielä radiologinkin(?) paikalle ja he tuijottelivat yhdessä kuvaa. Ilmeisesti nilkastani ovat sitten nivelsiteet menneet vaikka se oli kuulemma vaikeaa nähdä nilkassa olevan ylimääräisen turvotuksen ja nesteen takia.

Tänään minulla oli sitten se varsinainen lääkäri asiasta. Ensin jouduin odottelemaan yli puoli tuntia ylimääräistä, koska lääkärit olivat jäljessä aikatauluistaan ja kun lopulta pääsin huoneeseen, selvisi ettei heillä ole kuviani! Niiden olisi pitänyt saapua jo ellei torstaina niin viimeistään perjantaina. Noh.. minkäs teet.. Kyseessä oli siis täysin turha käynti ja sovin uuden ajan keskiviikolle. Vähän lisäharmitusta asiaan tuo vielä se, että olin perunut suunnitelmat käydä erään kaverini kanssa katsomassa Aristokatit elokuvaa sen lääkärin takia. Tänään oli kyseisen disney filmin ainoa näytös ja en ole ikinä nähnyt sitä vaikka minulla olikin lapsena melko huomattava kokoelma disney videoita.
Mitä tehdä kun odottaa tylsyyksissää lääkäriä? Alkaa tietenkin leikkimään instagrammilla ;)
On tapahtunut silti kaikkea kivaakin. :) Elokuussa kaksi erittäin hyvää ystävääni menee keskenään naimisiin Suomessa. Alkuperäisen aikataulun mukaan ei meillä silloin olisi ollut mahdollisuutta lomaan Suomessa ja olin ilmoittanut ettemme pääse häihin. Nyt olen kuitenkin jo vähän aikaa tiennyt että olemme juuri silloin Suomessa ja pääsemme häihin sittenkin! Eilen oli tämän morsiamen polttarit ja soitin hänelle Suomen aikaan 20.30 (02.30 täällä) ja ilmoitin että pääsemme häihin! Eilen oli myös viimeinen ilmoittautumispäivä. :) Oli ihanaa jutella hetki tämän ystäväni kanssa ja olin myös järjestänyt hänelle ostettavaksi rahoillani cocktailin, jotta hän tietaisi vaikken polttareihin päässyt, niin hän on silti ajatuksissani. :) Odotan niitä häitä niin paljon, koska he ovat oikeasti minulle todella rakkaita ihmisiä!!! Elokuun lopussa olisivat olleet myös toiset häät, joihin niihinkin olisin halunnut todella paljon, mutta valitettavasti töiden takia en silloin enää voi olla Suomessa.
Kuva omista häistäni
 Siinä viikon tapahtumia tiivistettynä! :)

6 kommenttia:

  1. Onpahan ollut vastoinkäymisiä. Toivottavasti kaikki kääntyy vielä parhain päin <3 Mukavampaa ensi viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän ajatella positiivisesti: Elämässäni on ollut paljon, paljon huonompiakin viikkoja! Tulevasta viikosta pitäisi tulla ihan kiva ja toivottavasti saan nilkkani tilanteeseen ja sen tulevaisuuteen jotain selvyyttä. Kivaa viikkoa sinullekin! <3

      Poista
  2. Tsemppiä! joskus se on niin ettei mikään tunnu sujuvan, vaikka kuinka toivoisi mutta asioilla on tapana muuttua ajan mittaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ei tässä mitään edes elämän ja kuoleman vakavaa ole sattunut. Lähinnä haluaisin saada nilkan kunnolla kuntoo ettei siihen esimerkiksi myöhemmin ala tulla ennenaikaista kulumaa tai muita ongelmia.

      Poista
  3. No höööh, ärsyttävä toi sakkojuttu ja varsinkin lääkäri! Mutta pakko seuraavan kerran tulla vastaus, olen siitä varma. Oi että tota sun hääkuvaa... siitäkin on jo 3 vuotta vaikka tuntuu,että se oli hetki sitten! <3 ihania hetkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenna sillä lääkärillä on toivottavasti jo kerrottavaakin. :) Se on jännä miten niistä häistä tuntuu toisaalta olevan jo ikuisuus ja toisaalta vasta hetki. :) Hääpäivään on enää parisen viikkoa. ;)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)