3.7.13

25 kuukautta!

Minulle kävi samoin kuin viime vuonna eli unohdin blogini synttärit! Perustin sen 25 kuukautta sitten eli 31.5.2011 ja tuntuu ettei siitä ole kauaakaan. Blogeja olin lueskellut aktiivisesti jo kauemmin, mutta oman blogini perustin oikeastaan hetken mielijohteesta. Tykkään lukea paljon esimerkiksi kirjoja, mutten ole mikään kirjoittaja. Koulussa taisin ainekirjoituksista useimmiten saada arvosanoiksi kaseja ja kaikki oikeat päiväkirjan kirjoittamisyritykseni ovat tainneet lopahtaa viimeistään kolmannen päivän jälkeen. Tästä blogin kirjoittamisesta olen kuitenkin tykännyt eikä lopettaminen ole käynyt missään vaiheessa mielessä. :) Tavoitteeni on kirjoittaa postaus päivässä, mutta siitäkään en ole ottanut itselleni paineita tai pakkoa. Mielestäni on parasta kirjoittaa silloin kun siitä hetkestä nauttii eikä väkisin tai paineen alla.  
Kuva: we heart it
Kimmoke blogin aloittamiselle oli tietenkin muutto tänne Australiaan ja muistojen taltioiminen. Vaikka en tänne kaikkea raportoi, niin tiedän että ilman blogia olisin valokuvia ottanut tuhansittain vähemmän ja yhtään muistoa en olisi mihinkään ylös kirjoittanut. Pelkkään matkablogin ylläpitoon ei kuitenkaan mielenkiintoni olisi riittänyt sillä ehkä vähän yllättäen koen sellaiset postaukset kaikkein työläimmiksi ja myös tylsemmiksi tehdä.. hah hah ;) Sen takia blogini on myös sekasoppa kaikkea muuta kuten asuja, ostoksia, meikkejä ja mitä milloinkin.

Ajattelin nyt juhlan kunniaksi pyytää teiltä postaustoiveita tai muita ideoita/kehitysvinkkejä. :)

10 kommenttia:

  1. Mä pidän just niistä matka-aiheista tai sun tapauksessahan ne on 'koti'-aiheisia postauksia :D ainakin mitä Melbourneen tulee:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja niitä voisin kyllä lisätä. :) Ihan arkisia uusia juttuja ja sitten koneellakin on vaikka miten paljon materiaalia paikallisista nähtävyyksistä, joissa olen pyörinyt muttei ole tullut vain postailtua.

      Poista
  2. Onnea 25v kuukautta vanhalle blogille, joka on tosi ihana!! On ihana lukea sun kuulumisia, ja ihastella valokuvia. Asukuvat on myös ihan parhaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna ja kivat kommenttisi piristävät aina päiviäni. <3 Asukuvista itsekin tykkään ja niitä saisin enemmänkin blogiin jos keksisin hyvän paikan, jossa voisin itse kuvata niitä ja jos en olisi aamuisin sellainen viime tipan ihminen. :D Pitää skarpata. :)

      Poista
  3. Onnea blogille. <3 Tajusin muuten, että oma blogini täytti tänään tasan kaksi vuotta, joten aika samaan aikaan ollaan aloitettu. Muistankin kyllä, että olen blogiasi seuranut lähes alusta asti, kun postauksia ei ollut montaa takana, kun aloin seuraamaan. :)
    Olen kyllä tykännyt blogista just tälläisenä ja aina on kyllä mielenkiintoista katsella ja lukea Melbournesta. Tosin tykkään myös hirmuisesti näistä sinun asupostauksista, että kosmetiikkajutuista, samanlaisia mielenkiinnon kohteita siis löytyy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan kyllä ja olet aina ollut sellainen blogiystävä, että olen ajatellut että olisi hauska nähdä joskus livenäkin. :) Olen itsekin huomannut meillä paljon samanlaisia mielenkiinnon kohteita. :)

      Poista
  4. Mipsukan blogi on meikkiksen lemppari blogi <3 Yksi toive mulla kylla on! Kun esittelet jotain esim uusia ostoksia, esittele ne paallesi puettuina paivan asuna mielummin kuin sangylle levitettyina- ma ainakin katselisin mielummin sun aurinkoista olemusta kuin teidan paivapeittoa ;) xx Mutta siis tykkaan kans sun sekametelisopasta, ja tiedan etta matkapostaukset voi olla varsin vaivalloisia tehda ja jos/kun haluaa viela sisallyttaa jotain kiinnostavaa faktatietoa mukaan niin joutuu aika lailla tehda taustatyotakin :) Kirjoittele siita milta itsesta tuntuu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi maija.. <3 Mulla on itseasissa yhden paidat kuvattuina, mutta en ole saanut niitä vielä postaukseen asti. :D Ne julkaisen vielä henkarikuvina, mutta ehkä pitäisi harkita sellaisten poisjättöä kokonaan ja sitten esitellä vain mahdollisissa asupostauksissa. Se on totta matkapostauksista ja itsellani on vielä se, että haluan samalla lajitella kuvat itsellenikin ja siinä vasta kestääkin. Mutta vaikka ne ovatkin todella aikaavieviä niin kiva, että jää itsellekin paremmin muistoja kun jotain kirjottelee ylös. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)