24.7.13

Asu 21/07/13

Kiitos edelliseen postaukseen tulleisiin ehdotuksiin. 
Vielä ehditte laittaa lisää mielipiteitä tämän päivän ajan. :)

Melkein unohdin postata Sunnuntain asukuvan päivältä. Olin sunnuntaina todella väsynyt ja nukuin yhteen asti päivällä. Tykkään monesti nukkua pitkään viikonloppuisin mutten muista milloin olisin viimeksi nukkunut ihan noin pitkään. Päivä oli muutenkin hyvin rento ja kävin vain myöhäisellä lounaalla ystävieni kanssa St. Ali nimisessä kahvilassa ja minulla oli jälleen lääkäri. Illaksi vaihdoin toiset vaatteet ja kävin synttäridrinkeillä. 

- neule: Gant
- farkut: Saba
- laukku: LV (galliera)
- huivi: Mulberry
- kengät: Coach
- rannekorut: Gorjana, Lovisa, Kate Spade

Eilen kävin muuten nilkastani magneettikuvauksessa ja tänään laukkasin jälleen lääkärillä. Ne vahvistivat ultaäänen tuloksia eli yksi nivelsiteistä on täysin poikki ja toisessa mitä ei aikaisemmin pystytty kunnolla näkemään, niin siinä on pahoja vaurioita muttei ole kuitenkaan täysin poikki. Nyt on hyvä kun tiedän tilanteen kunnolla, niin voin keskittyä täysin kuntouttamiseen.

4 kommenttia:

  1. Voi luoja miten ihanan värinen huivi! <3 Ja sopii sulle täydellisesti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonttu! :) Vuosi sitten kun matkustin Suomeen edellisen kerran, oli laukkuni pohjalla jotenkin irtonaisia turkinpippureita, jotka sitten sulivat ja lähmääntyivät tuohon huiviin todella pahasti! Onneksi saivat kuitenkin pesulassa kaikki tahrat pois kun vein sen sinne heti tuoreeltaan. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)