9.7.13

Silkkiä ja hikeä

..otsikko ällöttää ehkä hieman itseänikin, mutta oli pakko valita se kun se päähäni ensimmäisenä tuli. :D

Se sunnuntaina ostettu sininen silkkipaita ei ole ainoa uutukainen lajiaan kaapissani. Juuri ennen Fidzin lomaa ostin nimittäin myöskin toisen silkkipaidan Country Road nimisestä kaupasta ja sekin oli alennuksessa. Mielestäni silkkipaidat ovat turvallisia ostoksia sillä ne ovat ajattomia ja klassisia vaatekappaleita ja varsinkin konttorirotilla on hyvä olla niitä muutama vaatekaapissa. Tietenkin värien klassisuudesta voidaan olla aina eri mieltä.. Tämä toinen silkkipaita ei nimittäin ehkä ole niin turvallinen valinta kuin klassinen navy.



Tykkään sen todella pirteästä väristä ja mielestäni se ei myöskään näyttänyt pahalta ihoani vasten. Samaa mieltä oli myös vahvasti myyjätyttönen, mutta monestihan he kehuvat kaikkea. ;) Joskus asiat ovat pienestä kiinni sillä samassa kaupassa kokeilin myös toista lähes samanväristä, mutta enemmän ehkä oranssiin taittavaa paitaa ja se taas teki kasvoistani täysin harmaat. Sellaisesta kuulaasta valkeudesta tykkään, mutta harmaa on todella huono väri kasvoilla.

Toinen ostamani paita tuntuu olevan tämän hetken trendivaatekappaleita. Eli ostin sweatshirtin, jolla on suomen kielessä armeliaampi nimi collegepaita.

Olin itsekin hieman yllättynyt ostoksestani sillä kestoinhokkejani on ailla ollut harmaa collegekangas! Luulen, että inhoni juontuu lapsuudestani jolloin jossain vaiheessa miehillä oli muodissa sellaiset roikkuvat harmaat collegehousut ja jostain syystä mielsin ne aina vielä likaisiksi. Noh.. tuo paita on enemmänkin sellainen luonnonvalkoinen ja olen oikeasti alkanut syttyä kyseiseen trendiin. Harmi vain etten ostaessa taas muistanut nilkkarajoitettani sillä en vieläkään voi edes unelmoida korkojen käyttämistä. Mielestäni tuo paita olisi kuitenkin vain niin ihana yhdistettynä mustiin Tory Burchin nilkkureihini...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)