18.7.13

Vastamelukuulokkeet

..sellaiset ajattelin hankkia miehelleni syntymäpäivälahjaksi! Hän on sellaista tyyppiä, joka inhoaa kaikkea turhaa "roinaa" ja se tekeekin välillä lahjojen ostamisesta haasteellista kun yrittää miettiä, että mitä ihmettä hän tarvitsisi, mutta hänellä ei vielä olisi. Yksi päivä juttelin hänelle, että haluaisin hankkia itselleni kuulokkeet lentomatkustamista varten sillä pitkiä lentomatkoja on paljon tiedossa edelleenkin seuraavan parin vuoden ajan.

Olisi kivaa nauttia elokuvista enemmän sillä monesti niillä jaettavilla kuulokkeilla äänenlaatu on karmeaa. Muistan kerrankin kun yritin katsoa yhtä elokuvaa jossa kaikki puhe oli todella pienellä äänellä ja kaikki musiikki ja äänitehosteet todella kovalla. Siinä piti tasapainotella sen välillä haluaako saada puheesta selvää ja pysyä kärryillä juonesta vai hankkia itselleen elinikäisen kuulovaurion.. Toinen hyväpuoli kuulokkeissa olisi se, että niillä saisi nimensä mukaisesti suljettua melun ulkopuolelle, jolloin koneessa pystyisi vielä paremmin rentoutumaan ja nukkumaan. Ja tokihan samoja kuulokkeita voi myös käyttää normaaliin kuunteluun vaikka ei edes matkustaisi.

Kun olin siis saanut esitettyä tämän haaveeni ääneen miehelleni, hän keksi välittömästi, että minähän voisin ostaa hänelle sellaiset synttärilahjaksi! Kuulemma saisin niihin kuitenkin elinikäisen käyttö- ja hallintaoikeuden. ;) Eli nyt minun pitäisi löytää jostain kivat vastamelukuulokkeet hänelle synttärilahjaksi, mutta kuitenkin yhteiseen käyttöön.

Hintavaihtalua kuulokkeissa tuntuu olevan yllättävän vähän. Muutaman mallin löysin alle satasen, mutta ehdottomasti suurin osa kuulokkeista tuntuu sijoittuvan hinnassa 200-400€ väliin, mikä on mielestäni jo aika paljon vaikka ymmärrän niiden olevankin teknisemmät kuin peruskuulokkeet. Ja tietenkin ne kaikkein kauneimmat tuntuvat yleensä olevan niitä kalliimpia..
Kuka arvaa mitkä olisivat suosikkini ihan pinnallisesti ulkonäköä ajatellen?!

Launtaina käyn kaupungilla etsiskelemässä toivottavasti edullisia, mutta silti laadukkaita kuulokkeita.Se pienikin raha on nimittäin hukkaanheitettyä jos ne eivät todellisuudessa sulje mitään melua. Mieheni synttärit ovat sunnuntaina joten olisi todella kivaa löytää ne sitä ennen, mutta varmaan viimeistään sitten torstaina sellaiset lentokentältä ostan.

Onko teillä kellään mitään kokemuksia vastaavista kuulokkeista? :)

5 kommenttia:

  1. Mä oonmyös yrittänyt löytää vastamelukuulokkeita, mutta en oo onnistunu löytämään sellasia jotka olis sekä kivannäköset että toimivat, etsintä jatkuu edelleen...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ostin tänään yhdet mitkä ovat ulkonäöllisesti hieman tylsät (mustat punaisilla yksityiskohdilla), mutta niiden pitäisi olla hyvät. :) Minäkin jään monesti jahkaamaan kun etsin niitä kaikinpuolin täydellisiä, mutta olen tyytyväinen että sain nyt ostetuksi ja vielä kun ovat lahjaksi. :) Toivottavasti sinäkin löydät pian!

      Poista
  2. Loistava idea!! Ja hienoa että löysit hyvät, kyllä laatu aina kompensoi pieniä ulkonäöllisiä puutteita, hihi ;)
    Tarttuen kuva-arvoitukseen, veikkaisin että voittaja on silmissäsi nuo keskimmäiset hopeanväriset, ruskealla nahkapehmusteella..? Ne ovat ainakin Norpan mielestä super-tyylikkäät, jopa kauniit! Alimmaiset vasemmanpuolimmaisetkin on stylet, mutta ehkä jotenkin vähän miehiset :D

    Paljon onnea siipallesi Norpalta!! Pian nähdään :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein arvasit! :D K kiittää! :D Pian tosiaan nähdään.. :*

      Poista
  3. Noi keskimmäiset on kyllä niin kauniit! Teknologia tosiaan voi olla kaunista! :D
    Hei, ota sun muistitikku mukaan niin voidaan jakaa vielä niitä Aussikuvia joita toisillamme ei ole! Reunion <3 <3

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)