18.7.13

Lindex

Haluan Suomessa kierrellä myös vähän kauppoja ja yksi niistä on Lindex. Rakastan kaikkea merihenkistä, ja sininen ja varsinkin laivastonsininen ovat tunnetusti lempivärejäni. Olen muiden blogeissa ihastellut edullista Holly & Whyte mallistoa ja nyt siis haluan käydä katsastamassa sen omin silmin. Mielestäni on kivaa, että sekä Lindex että Kappahl ovat yrittäneet nuorentaa imagoaan. En muista äkkiä, että minulla olisi Lindexiltä muuta kuin eräs tummansininen bleiseri kultaisilla koristenapeilla, mutta se on ollut yksi käytetyimpiä vaatteistani.

Silmäilin netissä mallistoa ja siellä oli montakin vaatekappaletta, jotka miellyttivät silmääni. Yllättäen jos oli useampi värivaihtoehto, valitsin sinisen, mutta valitsinpa myös pari punaista rinnalle vaihtoehdoiksi.

Mitä te tykkäätte ja onko teillä mitään kyseisestä mallistosta? :)

Kuvat: Lindex

6 kommenttia:

  1. Aivan ihania vaaatteita! Etenkin nuo ekan rivin raidalliset topit :) Muutenkin suurin osa noista on sellaisia jotka voisin itse kuvitella kotiuttavani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin :D Toivottavasti ovat yhtä ihania kun pääsen hipelöimään niitä kaupassa. :) Kiva kun jätit kommentin! :)

      Poista
  2. Olen huomannut ihan samaa, etta aina Suomeen mennessa himoan naihin liikkeisiin. Yhdessa vaiheessa mietin etta olenko se mina mummoutumassa, kun aina loydan paikan paaltakin kaikkea kivaa vai ovatko nama liikkeet nuortaneet hieman imagoaan? No, taitaa olla vahan molemmista kyse, mutta tykkaan silti :). Jopa hitto Seppala yllattaa joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus aikaisemmin en olisi itsekään osannut kuvitella, että haluaisin juuri noihin liikkeisiin. :D Seppälässä pitää myös käydä katsomassa mitä siellä on nykyään. :) Ostin ala-asteikäisenä sieltä paljonkin, mutta sen jälkeen se on jäänyt.

      Poista
  3. Ooo Norpan silmää miellyttää etenkin ylärivin kauluspaita ja tokan rivin oikeanpuolimmainen raitapaita (ohut neuleko?)! :)
    Ja Seppälässä on nykyisin tosi kivoja, tyylikkäitä ja hauskoja vaatteita, mun sisko on ostanut sieltä viimeisen vuoden aikana tosi paljon ja joka kerta kun sillä on ollut jotain uutta ja oon kommentoinut että "hei vähän ihana!" niin vastaus on että "Seppälästä - se on mun uusi luottokauppa!"

    Haleja Norpalta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neulosta se mielestäni oli :) Kiva kuulla että siskosikin on löytänyt kaikkea kivaa Seppälästä, pitää ehdottomasti itsekin katsastaa se. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)