2.7.13

Kimallekynnet

En ole ikinä ollut niitä tyttöjä, jotka rakastavat kaikkea vaaleanpunaista, mutta kun jokin aika sitten näin kaupan hyllyssä Opin vaalenpunaisen kimallelakan oli se vain saatava! Kimallelakkojen ystävänä tiesin ettei se kuitenkaan näytä kynellä samanlaiselta kuin pullossa ja että se tarvitsee allensa lakan, joka antaa sen pohjavärin.
OPI: Pink Yet Lavender (NL M43) & My Very First Knockwurst (NL G20)
Kun tuotakin kimallelakkaa laittaa, tulee kynnelle aina vain yksittäisiä hileitä, jotka ovat kelluvat läpinäkyvässä lakassa. Minulla on siis sitä monta, monta kerrosta! Hyvää siinä kuitenkin on se, että vaikka sitä laittaa paljon, kuivuu se todella nopeasti ja ne kuivuvat kovaksi eivätkä sellaiseksi pehmeäksi massaksi kuin käy jo tavallista lakkaa laittaa paljon.

Tykkään kimallelakoista, mutta inhoan niiden poistamista. Vaikka alla olisi aluslakkaa ja tavallista lakkaa, tuntuu kuin ne olisi liimattu jollain superliimalla suoraan siihen kynnen omaan pintaan ja täytyisi käyttää pikemminkin viilaa kuin kynsilakanpoistoainetta.

Kellään mitään hyvää niksiä kimallelakkojen poistamiseen? :)

4 kommenttia:

  1. Toi on muuten ihan totta, että kimallelakkoja ei meinaa saadaa kynsilakanpoistoaineella pois! Omistan muutaman kimallelakan OPIlta ja ainoa tapa, jolla ne lähtee, on antaa niiden kulua ja sitten rapsuttaa kynnellä pois. Se ei oikein tee hyvää kynnelle, koska lakka lähtee liuskoina pois ja samalla kynsikin saattaa liuskoittua. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih hih.. itselläni oli kerran kimallelakan jämät kynsissä, siis kimalteet itsepäisesti takertuneina kynnen pintaa, mutta se muu lakka jo poissa niiden ympäriltä.. ja yksi tyttö alkoi ihailemaan kovasti kynsiäni miten ihanat ne ovat ja minkäniminen lakkaustyyli se on, olenko teettänyt ne jossain.. :D Hyvää ne kimalteet eivät tosiaankaan tee kynnelle. :/

      Poista
  2. Kimallelakat ovat ihania, mutta niiden poissaanti on kyllä niin työn ja tuskan takana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Googlettelin netistä keinoja ja ajattelin kokeilla yhtä foliotemppua. Saa nähdä saisinko siitä blogiinkin postauksen. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)