8.7.13

Asu 08/07/13

Eilen kiertelin kaupoilla erään kaverini kanssa. Tuli vierailtua liikkeissä, joissa harvemmin käyn sillä tämä kaverini rakastaa kaikkia luksusliikkeitä. Hän on menossa puolen vuoden päästä naimisiin ja häälaukuksi hänellä on ihana Pradan valkoinen miniclutch. Sille kaveriksi hän haluaisi Pradan valkoiset korkokengät mikä olikin koko ostosreissumme päätarkoitus. Valitettavasti selvisi ettei kyseisiä kenkiä saa Pradan Australian liikkeistä, mutta hänellä on onneksi varasuunnitelma ja meillä oli silti kiva reissu.
Itse tein omat ostokseni hieman halvemmista liikkeistä ja löysin mm. alennuksessa olleen kivan sinisen silkkipaidan. Lisäksi löysin kivan asiallisen mekon, jota voin käyttää töissäkin ja myös kivan uuden rannekorun, jota vilautinkin instagrammin puolella. Mekosta olen todella onnellinen nimittäin jotain sen tyyppistä olen etsinyt jo yli vuoden ja nyt viimein löysin sen.

Tänään kuitenkin valitsin päälleni sen uuden silkkipaitani. Silkki on ihana materiaalina vaikka sen kanssa täytyykin olla varovaisempi sillä se ei ole yhtä pesuystävällinen kuin tuttavansa polyesteri, muuten se kyllä hakkaakin tuttavansa joka ikisellä osa-alueella. Rakastan tummansinistä ja kultaa ja yhdessä ne ovatkin mielestäni lyömätön yhdistelmä. Tänään halusin kuitenkin jotain erilaista..

Ostin jo kauan sitten "timanttisen" statement necklacen, joka on kuitenkin jäänyt lähes käyttämättömäksi.Se on mielestäni niin bling bling, että se näyttää helposti todella yliampuvalta. Tämän päivän asu on kuitenkin niin tumma väreiltään ja yksinkertainen, että tähän asuun se sopii mielestäni loistavasti. Muutenkin sen ainaisen kullan sijaan valitsin pitkästä aikaa hopeanväriset korut.

- paita: Marcs
- housut: Vero Moda
- laukku: Michael Kors (hadley)
- kengät: Aldo
- korut: Lovisa

4 kommenttia:

  1. Ihana asu! :) Ja muistutitpa minua samalla omasta statementistani joka on tainnut päästä käyttöön vain pari hassua kertaa! Täytyypä koitaa tehdä korjausliike;)

    VastaaPoista
  2. I-h-a-n-a asukokonaisuus! :o

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)