26.8.13

Keepall tilaus tehty

Lauantaina tein viimeinkin sen mistä olen unelmoinut niin kauan eli kävin tilaamassa oman Louis Vuitton Keepall laukkuni. Tätä on pohdittu kauan ja olen puntaroinut sitä monelta kantilta. Järkeni nimittäin sanoo, etteihän siinä ole mitään järkeä laittaa niin paljoa rahaa kassiin! Tunnepuoli on kuitenkin aina keksinyt välittömästi 10 ostosta puolustavaa seikkaa. Tiedän ettei kukaan laukkuja arvostamaton tule ikinä tälläistä ymmärtämään, mutta laukkuja rakastaville taas ei tarvitse selitellä sanallakaan. :)

Päätöksenteon vaikeus ei kuitenkaan yhtään helpottunut siitä hetkestä kun päätin antaa itselleni luvan ostaa sen, vaihtoehtoja nimittäin riittää:
- Koko: 45, 50, 55, 60?
- Materiaali ja kuosi: Kanvaasi, Epi? Monogram, Damier (ebene, azur, graphite?)?
- Hihnalla vai ilman?
- Nahkaosien väri?
- Mon Monogram? --> hirmuinen määrä taas eri vaihtoehtoja



Osa vaihtoehdoista oli onneksi toisensa pois sulkevia ja muutama asia oli minulle alusta asti itsestään selviä, joita selvitinkin enemmän haaveilu postauksessa. Silloin vielä pohdin ottaisinko laukkuuni Mon Monogramin vai en.. Lopulta päätös sen suhteen oli helppo, haluan sen ehdottomasti! En niinkään välitä siitä käsilaukuissa, mutta tuossa matkakassissa se sitoo sitä historiaan ja perinteisiin ja tekee siitä ainutlaatuisemman. Sitten iski valtava valinnan vaikeus värien ja kuviointien suhteen. Vaihtoehtoja on nimittäin valtavasti ja viime postauksessa esittelinkin sen kaikkein todennäköisimmän vaihtoehtoni. Senkin jälkeen olen kuitenkin miettinyt sitä monta kertaa ja mallaillut eri vaihtoehtoja hirmuisesti netissä.

Nyt lauantaina marssin Collins Streetillä olevaan myymälään, jota pidän heidän Melbournen myymälöidensä päämyymälänä. Menin suoraan matkatavaraosastolle, istutin itseni pöydän ääreen ja aloin selailemaan näytepaloja. Heillä on nimittäin hirmu kätevä nippu mon monogram näytepaloja, jotka ovat yhdessä alustassa kiinni, mutta kahdessa pinossa ja kummallakin oma kierrekiinnityksensä. Nämä kaksi pinoa ovat paloiltaan identtisiä ja niitä voi selailla siten, että oikeasti saa eri värit vierekkäin eikä niitä tarvitse vain kuvitella miltä ne näyttäisivät yhdistettynä. Näytepalat olivat erityisesti myös sen takia käteviä, että niissä näki ne todelliset sävyt! Vaikka tietokoneella ne ovat lähellä, eivät ne kuitenkaan ole ne todelliset.

Nähtyäni nämä todelliset sävyt päädyinkin lopulta aika yllättävään (tai sitten ei) lopputulokseen eli valitsin tumman aika navy sävyisen sinisen ja korosteväriksi kirkkaamman keltaisen. En pääse mihinkään siitä, että rakastan vain sinistä niin paljon värinä ja lisäksi minulla on usein sinisiä vaatteita, joten nyt laukkuni tavallaan mätsää niihinkin. ;)

Vaikka tein päätösen täysin itse, helpotti sitä kuitenkin myös se, että myös mukana olleen kaverini mielestä ja myyjän mielestä oli se sininen väri paras. Sen jälkeen vaikein päätös taas olikin, että nimikirjaimet pisteillä vai ilman.. Koska laukku tulee Ranskasta, ei minulla ollut samaa mahdollisuutta kuin yhdistelmä, jonka valitsin Speedyyni. Jotenkin tykkään kuitenkin pisteistä niin paljon, että vaikka tuo ei ollut ideaali yhdistelmäsukunimen kohdalla, niin valitsin ne silti. Selvisi myös, että Vuittonilla on nyt uusi kiva vaihtohto myös eli saatoin valita valitsemistani väreistä myös laukun vuorin värin. Vaihtoehdot olivat siis se perinteinen ruskea tai sitten sininen tai keltainen, yllätys yllätys, laukkuni vuori tulee olemaan tummansininen. :)

Vaikka luulin kaiken olevan melko selvää, 
meni minulla silti liikkeessä yli tunti lopullisia valintoja pähkiessä. 
Nyt pitää enää odotella muutama viikko, että laukkuni lennätetään minulle Ranskasta. :)

2 kommenttia:

  1. Kaunis laukku, itse olen katsellut Keepall laukkua käytettynä. Jos ostaisin uuden niin haluaisin myös noilla väreillä. Varmasti vaikea valinta väritä mieleisin väriyhdistelmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin katselin useita kertoja käytettyjä esimerkiksi huuto.netistä vaikka sitten uuteen lopulta päädyinkin. Nekin oikeastaan vahvistivat ostopäätöstäni sillä joukossa oli todella vanhoja ja hyväkuntoisia, mutta silti paljon käytettyjä. :) Kiitos kun jätit kommentin ja kiva, että tykkäsit väreistäni. Toinen vaihtoehto loppusuoralla oli sinisen tilalla burgundi, mutta tuo on enemmän minua ja pelkäsin, että burgundi ihastumiseeni vaikuttaa se, että se on nyt taas niin pinnalla värinä. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)