27.8.13

Polyvore innostusta

Loin vuosi sitten tilin Polyvoreen, mutta käytännössä unohdin koko jutun saman tien. Kokeilin jonkun kollaasin luontia, mutta se ei oikein toiminut koska en osannut luoda tarpeeksi tarkkoja hakuja, koska en ihan tajunnut miten hakusysteemi on rakennettu. Pari iltaa sitten päätin antaa sille kuitenkin uuden mahdollisuuden kun eräs kaverini hehkutti Polyvorea ja kuinka roikkuu siellä joka ilta.  Toisella silmäyksellä sivusto vaikuttaakin aika kivalta ja ihmisillä on siellä ihan mielettömiä kollaaseja. Osa lähentelee jo mielestäni taidetta ja joillakin pitäisi mielestäni ainakin taittopaikka jossain lehdessä aueta.

Itse aloitin ihan vaatimattomasti ja loin huvikseni kaksi asua, toisen päivään ja toisen iltaan. Oli hauskaa rakennella niitä ja varsinkin kun yhdistelin muutamia asioita, joita omistan oikeassakin elämässä.

Onko kukaan teistä Polyvoressa? 
Olisi kiva löytää sielläkin lisää seurattavia, joten vinkatkaa nikistänne. :)

2 kommenttia:

  1. Tykkään tästä vikasta asusta, hienot väriyhdistelmät. Teen välillä kollaaseja polyvoressa mutta en ole rekisteröitynyt sinne vaan pistän kollaasit blogiin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla. :) En ole edes huomannut, että sitä voi käyttää niinkin kun itse taisin tehdä ne tunnukset sinne jo silloin heti alusta. Mielestäni on kiva kun sielläkin voi seurata ihmisiä jos löytää kivan tyylin omaavia. Pitää käydä katsomassa sinun kollaasejasi. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)