22.8.13

Punakynnet

Minulla on paljon erisävyisiä punaisia lakkoja, koska vaikkei se suosikki värinäni olekaan, kynsissä punainen väri näyttää aina hyvältä.  Suomessa lakkasin kynteni häihin klassisen punaisiksi, mikä toimi mielestäni hyvin koska muuten värimaailmani oli hyvin valjua (hopeaa). Nyt kynsissäni on vaaleanpunainen liquid sand lakka tyyppinen lakka ja näitä ennen oli kynsissäni jopa kahta eri punaisen sävyä.

Ne edelliset lakkaukset näkyvät näissä kuvissa. Halusin tummat, lähemmäs burgundinpunaiset kynnet. Halusin kynsiin kuitenkin myös jonkun lähes huomaamattoman jutun, ja sen vuoksi lakkasin nimettömän ja peukalon eri värillä. Päälakkana käytin OPIn Malaga Wine (NL L87) ja ne kaksi muuta kynttä lakkasin Seppälän Niina Vanhatapion Sangre-värisellä lakalla. Ensimmäisten kerrosten jälkeen oli kuitenkin sävyero mielestäni liian suuri ja ei jotenkaan yhteensopiva, joten lakkasin toisen ohuen kerroksen OPIn lakkaa kaikkien viiden (=10 ;)) kynnen päällä. Niistä tuli mielestäni todella kivat!

Tykkäsin tuosta OPIn lakasta ja kynnen pinta jäi ihan superkiiltäväksi jopa ilman päällyslakkaa. Ainoa miinus on, että poistaessa se on harvinaisen sotkeva lakka. Käteni tulivat iholtaan paikoittain aivan punaisiksi ja tuntuu, että niissä olisi vielä päivää myöhemminkin sellaista punertavuutta lähellä kynsiä, tai sitten kuvittelen kaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)