13.8.13

Meikit matkalle

Päätin Monan innoittamana tehdä hieman samantyyppisen postauksen matkakosmetiikasta. Ennen Fidzin matkaa kuvailin kosmetiikka tuotteitani sisältäen erilaiset rasvat ym. Nyt kuvailin sitten meikit, jotka pakkasin tänne Suomen lomalle. Kun ne kaikki levittelin, kertyikin niitä aikamoinen kasa, mutta määrää lisäsi huomattavasti se, että lomaan sisältyvät myös yhdet häät, jotka taasen tarkoittavat juhlameikin tekemistä. Haluan myöskin aina pientä vaihtelua meikkiini, jos ei muuten niin luomivärien värien muodossa.

Eli:
- 1 poskipuna
- 1 kasvojen varjostuspuuteri
- 1 valopuuteri
- 1 irtopuuteri
- 2 korostustuotetta
- 1 huulipunankiinnittäjä
- 3 huulipunaa
- 1 huultenrajauskynä
- 1 sävyttävä huulivoide
- 3 huulikiiltoa
- 1 primer
- 1 meikkivoide
- 4 luomiväriä
- 1 ripsiväri
- 3 kajalkynää
- 1 eyeliner
- l kulmakynä
- 1 peitepuikko
- 1 luomivärinpohjustaja
- 6 sivellintä
+ laukussa aina kulkeva hätämeikkipussukka tuotteineen

Tykkään kuljettaa aina matkoilla kaikki perusmeikkiini liittyvät tuotteet ja meikit ovatkin onneksi useimmiten niin kevyitä että niitä voi kuljettaa isommankin pussukan verran. Ilman noita juhlia olisivat matkasta kuitenkin karsiutuneet varmasti primer, luomivärinpohjustaja, valopuuteri, benefitin korostustuote, kajalit, huulipunankiinnittäjä ja olisin varmasti ottanut määrissä rajoitetummin myös luomivärejä ja sekä huulipunia.
Siveltimet ovat tilaa vieviä ja varsinkin pituutensa suhteen. Esimerkiksi omaan matkapussukkaani ne mahtuvat pituutensa puolesta juuri ja juuri siten etteivät karvat joudu lyttyyn. Sen jälkeen kun aloin käyttämään siveltimiä meikinteossa ja etenkin juuri silmissä, en vain osaa enää edes matkustaessa levittää luomiväriä niillä mukanatulevilla vaahtomuoviaplikaattoreilla.
Käsilaukussani minulla aina kulkee mukana Marimekon pikku pussukka, jossa on meikkejä lähinnä korjailuun vaikka pystyisi niissä hätätilanteessa luomaan jonkinlaisen uudenkin meikin. Siellä kulkee puuteripaperia, poskipunaa, Lumenen minikokoinen luomivärikolmikko, minikokoinen ripsari, pari huulipunaa, huulirasvaa, peili ja sitten vielä aspiriinia ja vähän käteistä hätätapauksia varten.
 Sellaiset meikit siis mukana tällä kertaa. :) Kuvasin nuo meikit paria päivää ennen tänne Suomeen lähtöä ja tarkoitus oli ajastaa niistä postaus, mutta mihin se aika sitten katosikaan.. ;) Tilanne on jo hieman muuttunut parin tuotteen kohdalla eli meikkivoide loppui(!) ja samoin kävi primerille. Tilanne onneksi molempien tuotteiden kohdalla jo korjattu ja eilen osuin epäonnekseni Sokoksen meikkiosastolle muita asioita hoitaessani ja jouduin siellä tarjousten uhriksi eli meikkimäärä vain kasvoi..

6 kommenttia:

  1. Apua miten sulla on paljon meikkeja matkassa! Itseasiassa en ole edes varma onko mulla noin paljon tavaraa ihan niin ku lahtokohtaisestikaan. Mun matkameikit mahtuu melkein sinne lapinakyvaan pussiin eli mukana "vaan" meikkivoide, joku Lumenen hehkuvoide, puuteri, aurinkopuuteri, poskipuna, ripsari, kajal ja kulmakyna, ja huulipuna. ooops makin voisin varmaan vahan petrata, kayda esim. koto-Suomessa sitten Lumene-meikkiostoksilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Olen sellainen meikkihamsteri, että niitä vain kertyy ja siten niitä pakkaa matkallekin helposti paljon mukaan kun on valinnan varaa. ;) Tosin Fidzin rantalomalla minulla oli muistaaksei mukana ainoastaan bb-voide, kivipuuteri, poskipuna, kulmakynä, luomimäri ja ripsari ja niitäkään ei tullut paljoa käytettyä kun matka oli millainen oli. :) Sun matkameikit kuulostaa todella järkeviltä ja onhan siinäkin jo vaikka mitä ja saa vaikka millaiset meikit luotua. :) Aloin miettimään mitä olen ostanut lumenelta kun tässä parissa viikossa ja saldoksi tuli päivävoide, silmienympärysvoide, kynsilakka sekä kasvovesi. :D

      Poista
  2. Mä oon ainaki semmonen kosmetiikkarohmu, että hupsista keikkaa, aina toi kokoelma jotenki kasvaa :O Mulla vie kans siveltimet ihan älyttömästi tilaa, ku niissä on niin pitkät varret. Ite oon ottanu pari pienempää sivellintä ja sit vaan yrittäny pärjätä niillä, kun matkakokoisia kavereita ei oo löytyny toistaiseksi. Äh, en tykkää matkustamisesta yhtään, ite tarvii karsia niin paljo kaikkia juttuja mitä pitäis ottaa mukaan, ku yleensä reissaan ton katin kanssa yksin ja hän painaa jo yksistään 5kg + koppa. Ja sit kaikki ruuat mukaan... Ja mulla on joku pakkomielle ottaa aina macbook mukaan kans, vaikken sitä porukoilla välttisti tarviskaan... Pahoittelen jälleen ylipitkästä kommentista :D Mä aina villiinnyn etenkin näiden kosmetiikka-asioiden parissa 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakastan pitkiä kommentteja! <3 :D

      Noissa matkasiveltimissä olisi kyllä ideaa vaikket ole vielä itsekään sellaisia löytänyt. Eli juuri, että vaikka normaalinkokoiset päät, mutta sitten sellaiset vähän lyhyemmät varret. Eivät ideaalit arkikäyttöön, mutta juuri matkoille todella käteviä. :) Lemmikin kanssa matkustaminen on kyllä varmasti erilaista ja mieleeni ei esimerkiksi ole ikinä tullut, että tottakai sillekin pitää pakata tavaraa mukaan eikä se pelkkä itse eläin. Ja villiinny ihan rauhassa.. ;)

      Poista
  3. Niin ja siis tää oli vielä ihan mun arkipäiväisistä reissailuista. Jos lähtisin johki ulkomaille niin tarvisin kyllä jonku superextramegaison laukun! :D Se on semmosta ku ei osaa päättää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen normipakkailussa kyllä yllättävän hyvä ja monesti tuntuu, että tavaraa on jopa vähemmän kuin miehelläni. ;) Tosin juuri kosmetiikkaa tuntuu olevan minulla paljon kun laskee kaikki hius- ja kasvo/vartalotuotteetkin vielä meikkien lisäksi. :) Matkalaukkuun pitää kuitenkin aina jättää tilaa myös niille ostoksille.. ;)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)