13.8.13

Suomen kosmetiikkaostokset

Kuvailin Suomen kosmetiikkaostokseni, koska olen todella tyytyväinen niihin vaikka vähän määrä taas hirvittää kun ne kokosi yhteen kasaan. Osa niistä oli ihan suunniteltuja ostoksia, koska tiesin minikokoisten matkapakkauksieni riittämättömyyden ja aion jättää ne tänne tulevaisuuden lomia varten. Suurin osa oli silti kuitenkin ihan ihan hetken mielijohteesta ostettuja ja varsinkin hyvät tarjoukset olivat liian vaikeita ohittaa.
Suunniteltuja ostoksia olivat kasvovesi ja sellaisen nappasin ihan ruokamarketista Lumenen hyllyltä sen kummenin valikoimatta. Lumene on kuitenkin aina niin turvallinen ostoksena. Samoin nappasin aiemminkin kehumani Lumenen Vitamin C+ sarjan päivävoiteen, johon sain tarjouksen myötä vielä silmänympärysvoiteen kaupan päälle. Siihen en ole ihan niin tyytyväinen, mutta kyllä se varmasti käytettyä tulee, sitä ainakin viitsii laittaa sitten vaikka vähän reilummallakin sormella. Suunniteltua oli myös shampoon osto ja hetken hyllyjä tutkailtuani nappasin kms california sarjan Hair Play shampoon. Tätä tuotetta on pakko hehkuttaa! Se ei ole tuuheuttava vaan tekstuuria tuova shampoo ja en tiedä onko niillä muuta eroa kuin markkinointikikka, mutta hiukseni sen eron huomaavat! Hiukseni ihan oikeasti tuntuvat sen käytön jälkeen paksummilta ja tuuheammilta ja jopa ilman föönausta. Olen käyttänyt erilaisia tuuheuttavia shampoita vuosikausia satunnaisesti ja missään ero normaaliin ei ole ollut niin huomattava kuin tässä kms sarjan shampoossa. :)
Paniikkiostosia kertyi 2 kpl. Tajusin kesken lomani, että Lancomen meikkivoiteeni vetelee aivan viimeisiään ja MACin primer loppui myöskin ihan totaalisesti. Paniikissa ostin ihan ruokakauppareissulla Lorealin True Match meikkivoiteen ja Studio Secrets primerin. Kumpikaan ei noussut suosikikseni ja primer vielä vähemmän. Se on koostumukseltaan todella paksua ja ei tunnu jotenkaan sulautuvan ihoon kuten käyttämäni MACin primeri. Ja vaikka odottelin ihan kunnolla sen imeytymistä niin silti sekä Lorealin että Lancomen meikkivoiteet liukuivat sen päältä niitä levittäessä. Meikkivoiteen levittämiseen piti oikeasti käyttää huolta ettei tulos ollut laikukas ja raidallinen.
Heräteostoksina ostin Goshin violetin eye-linerin, jota ajattelin että voisin käyttää yksinään joskus luomella paksumpana rajauksena. Ostin myös kaverini suosituksesta IsaDoran Precision Mascaran. Omille ripsilleni Lancomen Hypnose on vielä vähän parempi, mutta harvinaisen hyvä ripsari on tuokin! Muutenkin olen aina tykännyt IsaDorasta ja varsinkin kyseisen merkin luomiväreistä todella pajon. Lisäksi ostin ihanan ruusuntuoksuisen Jeanne En Provencen Rose Envoitante vartalorasvan. Ostin nimittäin viimein sen epilaattorin ja sen takia ajattelin, että kunnon lisäkosteutus ei haittaa.
Parhaat löytöni tein eräällä reissulla Sokokselle kun olin siellä muissa asioissa. Tein kosmetiikkaosastolta nimittäin erittäin hyviä löytöjä. Ensin huomasin onnekseni, että käyttämääni Lancomen Teint Idole Ultra 24h meikkivoidetta saa nykyään myös Suomessa sävyssä 005. Se oli vieläpä alennuksessa jos omisti S-eturkortin. Seuraavaksi huomasin tarjouspakkauksen, jossa oli Lancomen Hypnose Star ripsari, Genifique sarjan silmänympärysvoide sekä matkakoon Bi-Facil meikinpoistoaine. Hypnose on aivan ehdoton suosikkiripsarini ja tarkoitus olikin ostaa sitä perusversiota tai vielä mieluummin sisarversio paluulennolla tax-freestä. Seuravaaksi kipittelin varsinaisen ale-pöydän luo, jossa tarjoukset vain paranivat. Ostin mm. ihanan kimaltavan luomivärisarjan YSL-merkiltä (kyllä, rakas Yves oli vielä mukana ;)) alle 20€:lla (-70%) ja Lancomen Hypnose sarjan ripsarin sinisenä (-50%) ja Lumenen pienen kynsilakan alle 2€:lla.  Koko reissun kruunasi vielä se, että kassalla kävi myyjä hakemassa minulle lahjaksi Lancomen kaapilta kaksi puhdistustuotta, jotka ovat hyvän kokoisiakin. En huomannut mitään tarjousta mihin se olisi liittynyt, mutta ehkä sellainen oli tai sitten myyjä ajatteli, että jos tuo ostaa jopa sinistä ripsaria niin sille voidaan myydä tulevaisuudessa kaikki värinsä puolesta oudot tuotteet, jotka eivät muille kelpaa.. ;)
Lopuksi villiinnyin aivan kynsilakoista ja varsinkin Gina Tricot oli paha paikka. Ihastuin heidän lakkoihinsa jo viime kesänä, ja se kolmen kappaleen tarjous on paha, koska silloin niitä tulee väkisin ostettua monta. Ostin myös Sokokselta kynsilakkapakkauksen, mutta lähinnä sen takia että se oli tarkoitettu enemmän koristeluun kuin yksittäisten pintojen luomiseen.

En jaksa uskoa, että kukaan pääsi tekstiä ainakaan toista kappaletta pidemmälle, mutta tiivistyksenä niin kynsilakat ja ripsarit eivät ainakaan hetkeen lopu. :)

10 kommenttia:

  1. Luin loppuun ja hyviä löytöjä teit! :) t. Rituli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla rakas Rituli! :) <3

      Poista
    2. Norppa kuittaa myös! Huippuhyviä löytöjä, onnittelut! :)

      Pääsittekö hyvin kotiin? <3

      Poista
    3. Kiitos ja lennot meni ihan ok. :)

      Poista
  2. Ootpas tehnyt mahtavia löytöjä, ihana toi YSL:n paletti eikä tosiaan hinnalla pilattu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Varsinkin kun mielestäni ovat oikeasti todella kivoja sävyjä. Odotin jotain paljon villimpää kun näin hinnan pakkauksen päällä. ;)

      Poista
  3. Voi mikä ihana haalinta! <3 Ja kyllä luin loppuun asti ;) Jotenkin alkoi heti jalat heilumaan oven suunnalle ja kohti Sokosta... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih hih :D Siellä on monesti hyviä tarjouksia ja ale-nurkka kannattaa aina tsekata. :D

      Poista
  4. Hyviä löytöjä olet tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :D Juuri sillä, että ovat löytöjä yritän itsellenikin määrää perustella. ;)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)