Olen vajaan viikon yksin kotona ja tämäkin viikonloppu menee siis vain omasta seurasta pääasiassa nautiskellen. En ole ikinä ollut kummoinen kokki ja vielä huonompi leipoja, mutta ehkä juuri tämän pitkältä tuntuneen viikon ja perjantain takia ajattelin kerrankin kokeilla jotain uutta. Eli päätin kokeilla tehdä Pasta Carbonaraa ja melkein kaikki ainekset löytyivät minulta jopa ennestään. Ohjeessa olleen pekonin vaihdoin kaapissa olleisiin kinkun jämiin ja kalkkunaan.
Rakastan pippuria ja sitä laitoin aika roimalla kädellä ja lopputuloksena on pakko sanoa, että aika maukasta tuli. Jopa minun tekemänäni. :) Jälkiruoaksi ja viikonlopun iloksi ostin suklaata. Yleensä pidän ihan maitosuklaasta tai valkoisesta, mutta nyt ostin tummaa erikoissuklaata. Se on luomusuklaata, mutta se on myös reilunkaupan tuote. Ohjelman ansiosta on osa viljelijöistä vaihtanut kokaiinipensaiden viljelyn kaakaon viljelyyn ja lisäksi ohjelma tukee alkuperäisluontoon kuuluvien puiden istuttamista sademetsiin. Harvoin voi sanoa tukevansa huumeiden vastaista työtä ja sademetsien parempaa tulevaisuutta ihan vain suklaata mussuttamalla. ;)
Kivaa perjantaita teille! :)
Oi kuinka herkullisen näköistä pastaa!
VastaaPoistaKiitos :) Sitä tuli ahmittua vähän liikaakin, oli nimittäin ihan pakko ottaa vielä vähän lisää tuon lautasellisen jälkeen.
Poista