21.3.13

Giuseppe Zanotti korot

Ihailin Giuseppe Zanottin mustia platforkorkkareita pitkään ja ne eivät jättäneet minua rauhaa. Sen takia lopulta tilasin ne the outnetista. Minulla on jo vuosia ollut mustat luottokorkkarit Biancosta. Niissä on korkoa takana ihan kivasti, mutta etuosassa ei ole korkoa lainkaan. Täten perustelin itselleni, että nämä uudethan ovat siten aivan erilaiset korkokengät vaikka mustat ovatkin ja tuovat vaan lisää sitä vaihtelua kenkävalikoimaani.


Vaikka tuntuu, että perinteiset ilman platformia olevat korkkarit ovat tulossa taas enemmän takaisin muotiin, en itse ole valmis päästämään irti rakkaudestani ulrakorkeisiin korkoihin, jotka ovat ainoastaan saavutettavissa platformin avulla. Platformkoroissa on kuitenkin yleensä yksi ongelma minulle, joka on pienoinen turn off.. Inhoan sitä saumaa joka on monesti jätetty etuosassa olevan platformin ja varsinaisen kenkäosan välillä. Myönnän että sellaisiakin korkkareita löytyy silti kaapistani, mutta juuri piilotetun platformin takia rakastuin ensin näihin korkkareihin.Kenkälakkoni petti siis jälleen, mutta nyt lupaan ryhdistäytyä!

10 kommenttia:

 1. Vau, näyttää tosi tyylikkäiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka platformkorkkareita rakastankin, olen aina ollut sitä mieltä etteivät ne välttämättä joka tilaisuuteen sovi. Nuo ovat kuitenkin tyylikkäät omastakin mielestäni. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nauratti kun luin, että olitte Laapan kanssa laittaneet saman kommentin, mutta kivaa että olitte sitä mieltä. :)

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)