13.3.13

Kuvat räpsitty

Kiitos kannutuksesta edelliseen postaukseen! Häät olivat kauniit ja ihmisillä oli hauskaa. Itse stressasin eniten potrettikuvista, mutta kun sain ne otettua niin rentouduin itsekin enemmän. Kuvia tuli napsittua sellaiset 1700 ja seuraava urakkani onkin valita sieltä ne onnistuneimmat ja koota hääparille mukava valikoima tärkeästä päivästään.

Sain morsiamelta erittäin erittäin tarkan listan asioista, joista hän halusi valokuvia. Viimeisenä oli kuitenkin kapitaatelin kirjoitettu teksti:
I DOT NOT WANT YOU SPENDING ALL 
THE TIME TAKING PHOTOS. 
WE WANT YOU TO HAVE FUN TOO.

Loppuillastakin hän tuli muutamaan otteeseen sanomaan, ettei minun tarvitse kuvata enää, jotta ehtisin myös itse pitämään hauskaa ja nauttimaan. Hän on oikeasti sellainen henkilö, että aina ajattelee ja huolehtii hirveästi muista. Minusta oli kuitenkin siinä vaiheessa kiva kuvailla kun ei ollut samanlaista stressiä kuin potrettikuvista, joiden on pakko onnistua. Seuraavana päivänä katselimme myös jo osaa kuvistani ja hän tykkäsi niistä miehensä kanssa todella paljon. Silloin vierähti taas kivi sydämeltä. 

Oli erittäin hauska ja mielenkiintoinen kokemus olla häävalokuvaajana, 
mutta en silti toivo samanlaista vastuuta pian harteilleni! ;)

4 kommenttia:

 1. Aikamoinen urakka sulla ollut, 1700 kuvaa on ihan älytön määrä! Kaunis tämä kukkakuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määrää vähän selittää se, että tärkeistä kohteista on kuvia monta ja monta! :D Parempi pelata varman päälle.

   Poista
 2. Varmasti tuosta määrästä kuvia löytyy ihan tarpeeksi onnistuneita otoksia! :) Aika urakka on vieläö kuvaamisen jälkeen alkaa selailemaan kuvia läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, melkein isompi kuin kuvaamisessa ja ei ainakaan omasta mielestäni yhtä hauska. ;)

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)