24.3.13

Lukutoukan seuraava nakerrus

Sunnuntait ovat mielestäni perjantai-iltojen ohella täydellisimmät ajankohdat aloittaa uusi kirja. Mielestäni se vaatii aina rauhallisen ja stressittömän hetken. Siinä kestää aina hetki ennen kuin tarinaan pääsee sisään ja tottuu kirjailin tyyliin kirjoittaa. Kun olen päässyt alkuun voin lukea missä tahansa. Olen juuri niitä henkilöitä joilla on aina kirja laukussa ja luen sitä autossa, odotustiloissa, julkisissa ja tietenkin myös kotona. Tykkään ahmia kirjat nopeasti, jolloin tuntuu että on itsekin tiukemmin siinä kirjan maailmassa. Olen myös sitä mieltä, että mitä paksumpi kirja, niin todennnäköisesti sen parempi.


Tänään aloitin Lesley Lokkon kirjan An Absolute Deception. Pidin heti kaupassa sen kannesta ja juonikin vaikuttaa mielenkiintoiselta. Yhdellä maailman arvotetuimmista muotisuunnittelijoista on menneisyys, josta hän ei ikinä puhu kenellekään, ei edes tyttärelleen. Eräänä iltana ilmestyy nainen, jonka hän on yrittänyt unohtaa, mutta naisella on tarina, jonka vaatii kerrottavan kaikille..

Saa nähdä millaiseksi kirja osoittautuu, nyt olen aivan vasta sen alussa. Kuvasin kirjan ohella myös kauniit kukkani, jotka ilahduttavat minua olohuoneessa. Meillä oli mieheni kanssa vuosipäivä tällä viikolla. Ihania ja nopeasti menneitä vuosia.

6 kommenttia:

 1. Kauniita kukkia, onnea vuosipäivän johdosta! Minäkin rakastan kirjoja. Tällä hetkellä luen Kjell Westön Halkeamia, jossa on lyhyitä kirjoituksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Itse olen lukenut Westöltä ainoastaan Missä kuljimme kerran. Pidin siitä ja se jäi pyörimään mieleeni pitkäksi aikaa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on ja turha kenenkään väittää ettei kansi ikinä vaikuttaisi ostopäätökseen. ;)

   Poista
 3. Ihanaa mennyttä vuosipäivää ja ihania muitakin päiviä! <3 Kaksi vuotta on kohta hurahtanut teillä Ausseissa! Myös Norpalla ja Koalalla on ollut kohta jo kaksi täyttä vuotta yhteistä taivalta! ;) <3 (vai oliko se apina ja koala... :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut teille jo nyt! <3 Niin se aika juoksee ja paljon hetkiä siihen mahtuu. <3

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)