22.3.13

Suosikki Ripsiväri

Minulla on monissa meikkituotteissa suosikkeja, mutta en ole ikinä löytänyt ripsiväriä josta olisi tullut varsinaista suosikkia. Yleensä olen aina ostanut eri ripsivärin joka kerta aina toivoen uuden olevan edellistä parempi. Haluan niiltä ennen kaikkea pituutta, mutta myös tuuheus on tärkeää. Useimmiten olen ostanut Maybellinen paksutuubisia ripsareita, jotka ovat olleetkin ihan ok, mutta tosiaan vain ok.

Lancômen ripsareista olen kuullut paljon hyvää ja muutenkin tykkään kyseisen merkin tuotteista. En ole vain millään raaskinut ostaa heiltä ripsiväriä sillä jotenkin miellän, että ripsivärit saattavat kuivua nopeasti, ja siten eivät tavallaan ole sen rahan arvoisia verrattuna vaikka luomiväriin, joka saattaa käytöstä riippuen kestää vaikka vuosia. Näin kuitenkin muutama viikko sitten tarjouksessa Lancômen Hypnôse ripsarin ja päätin kokeilla sitä.

Pakko myöntää, että rakastan sitä! Se tuo juuri sitä pituutta ja tuuheutta, jota rakastan, mutta eniten arvostan sen tahraamattomuutta. Muilla ripsareilla minulla on aina se ongelma, että jossain vaiheessa päivää alaluomellani on mustat tahrat silmänurkassa vaikkei minulla olisi ollut risiväriä kuin yläripsissä. Hypnôsen kanssa en kuitenkaan ole kokenut tuota ongelmaa.

Hamsterimaisuuteni ilmeni taas kun päätin ottaa esille kaikki ripsivärini. Niitä oli nimittäin aikamoinen kasa vaikka muistan tehneeni karsinnan niiden kanssa viimeisen puolentoista vuoden aikana jo kahdesti. Olen juuri niitä ihmisiä, jotka keksivät kaikelle omaisuudelleen "joskus se on vielä tarpeen" käytön. Ripsiväreissä en ole heittänyt pois niitä ennen kuin ne ovat oikeasti kuivahtaneet, sillä jos se on vain vähän, niin sehän on tuorettakin parempi alaripsiin, jne. Ja tästäkin huolimatta minulla on ihan oikeasti vain yksi ainoa ripsiväri, jota käytän alaripsiini. Kun ajattelee niin vanhat ripsivärit eivät mitenkään voi olla enää edes mitenkään kaikkein hygieenisimpiä, mutten ole ikinä ollut bakteerikammoinen eikä minulle ole myöskään ikinä tullut mitään ongelmia meikeistä. Nyt kun kuitenkin aloin ajattelemaan niin, kyllä taitaa olla aika oikeasti heittää niitä pois.. ;)

Lancômen lisäksi kaikista noista ripsiväreistä käytän oikeasti ainoastaan kolmea sen lisäksi. Diorin Diorshowta, koska se on ainoa vedenkestävä ripsarini, Lumenen vanhaa Star Effectia alaripsiin, koska siinä on todella pieni harjaosa sekä Elizabeth Ardenin Ceramide Lash Extending Treatment Mascaraa, koska se on.. sininen! Hyvin tumma sininen kylläkin.
Nyt kun olen viimein löytänyt suosikin, haluan heti kokeilla jotain uutta. Tosin vain tuon Hypnôsen sisartuotteita. Ihminen on nimittäin sellainen, että aina helposti etsii vielä sitä parempaa. Vaikka olen enemmän kuin tyytyväinen tuohon nykyiseen ripsariini, ja tuntuu, että voisin käyttää sitä vaikka loppuelämäni, haluan silti kokeilla niitä sisartuotteita, joilla ainakin mainostavat vielä dramaattisempaa lopputulosta. Saa nähdä miten käy..

6 kommenttia:

 1. Minä en enää muuta käytäkään kuin Lancomea. Hypnose on hyvä, ja nyt mulla taitaa olla joku Doll eye, sekin on tosi hyvä. Mulla on aina kerrallaan yksi ripsari käytössä, ja olen sen yhden käyttänyt aina loppuun. Nyt on avaamattomassa pakkauksessa odottamassa seuraava Lancome, otan sen kohtapuoleen käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä sainkin juuri testerin. :) Juuri tuollein, että yksi kerrallaan se onkin fiksua ja siihen pyrin jatkossa minäkin. Ehkä se nyt onnistuu kun kerrankin olen tyytyväinen siihen putkiloon mikä on menossa. :) Kiva kuulla, että se oli sinunkin suosikkejasi. :)

   Poista
 2. Toi hypnose on kyllä ihan huippu!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Miksi en uskonut ihmisten kehuja aikaisemmin?! :D

   Poista
 3. Ripsaria saisi kayttaa max 3kk ja sitten heittaa pois !!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa olla 6kk tai niin ainakin on säilyvyys ilmoitettu Lancomen ja Diorin ripsareissa, mutta eipä sillä väliä ole mitä niissä lukee, sillä heitän ne aina vasta kuivahtaneina pois. :D Arvasin, että jotkut varmasti kauhistuvat, mutta ikinä en ole mitään ärsytyksiä silmiini ripsareistani saanut. :D

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)