2.3.13

Haaste

Sain Peace, love and bubblegum blogin Kirsiltä haasteen jokin aika sitten. :) Haaste oli aika moniosainen ja koostui itseasissa monesta, jotka olin jo aikaisemmin saanut ja tehnyt.  Olen mm. jo aikaisemmin paljastellut asioita aikaisemmin itsestäni ja ajattelin nyt vain linkittää ne tähän vielä kerran eli Seikkoja minusta, 7 asiaa minusta ja 7 faktaa.

Yksi osio oli, että vastailisin Kirsin kysymyksiin mikä olikin tosi kivaa :)

Kirsin kysymykset

1. Milloin olet viimeksi käynyt pulkkamäessä?
Siitä on niin kauan aikaa etten edes muista, mikä on aika surullista! Tykkäsin nimittäin siitä pienenä todella paljon. Minulla oli sellainen vaaleanpunainen liukuri, jossa oli sisallä jotain pieniä rakeita ja se oli tavallaan sellainen tyynymäinen. Sillä sai ihan hirmukovat vauhdit! :)

2. Mikä on lempipaikkasi?
Ei minulla ole oikein sellaista. Olen aina ollut sellainen, että viihdyn oikeastaan missä tahansa ja osaan nauttia ympäristöstäni helposti. Olen ollut niin monessa paikassa onnellinen etten osaa valita. Osa paikoista on sellaisia jotka ovat ulottuvillani vieläkin, osa on valitettavasti saavutettavissa enää muistojen kautta.

3. Jos kotonasi olisi tulipalo ja saisit pelastaa kolme esinettä, mitkä ne olisivat?
Tämä oli vaikea! Ja vieläpä sitä kautta että oli vaikea valita mitkä olisivat niin tärkeitä minulle että viitsisin niitä yrittää pelastaa. ;)  En viitsinyt raahata tänne Australiaan pariksi vuodeksi hirveästi omaisuutta ja sen takia lähes kaikki minulle tärkeä onkin jossain säilössä Suomessa. Heti ensimmäisenä tuli mieleen mummiltani perinnöksi saatu pieni laukku. Se on minulle äärimmäisen rakas, koska se tosiaan kuului Mummilleni, mutta tykkään myös todella paljon sen ulkonäöstä. Epäilen sen olevan käärmettä eli se on erikoisempi myös materiaaliltaan. Seuraavaksi valitsisin varmaan tietokoneeni, koska täällä on kaikki valokuvani Australian ajasta. Kolmatta olikin jo todella vaikea miettiä, mutta varmaan yrittäisin pelastaa pari muuta mummilta perittyä laukkuani. Ne ovat sellaisia, joita ei rahalla enää saisi. 
 
4. Tykkäätkö kokeilla uutta?
Tykkään! :) Viikko sitten kokeilin elämäni ensimmäistä kertaa surffausta ja muutenkin haluan kokea elämässäni mahdollisimman paljon. Haluan matkustaa aina uusiin paikkoihin ja nähdä kaikkea erilaista. Minut on suhteellisen helppo innostaa kaikkeen mukaan. :)

5. Kuka on suosikki fiktiivinen hahmosi? 
Aku Ankka ja kumppanit? :D Tuli vain ensimmäisenä mieleen sillä lapsena tykkäsin hirmuisesti lukea Aku Ankkaa. Minulle tuli sen lehden lisäksi Roope-Setä lehti ja minulla oli 50-luvulta alkaen Aku Ankka lehden vanhoja vuosikertoja. Tykkäsin hirmuisesti sen maailmasta, jossa mikä tahansa oli mahdollista. :) 
Vompatit *love* Kuva

6. Kuka on suosikkisi oikeista ihmisitä tässä maailmassa?
Ehkä vähän tylsä vastaus, mutta ehdottomasti aviomieheni! Ymmärrys ja yhteys joka vallitsee välillämme on sanoinkuvaamaton. Minulla ei ole kenenkään muun kanssa yhtä hauskaa ja tuomme toisistamme niitä parhaita piirteitä esiin. 

7. Onko sinulla jotain siistiä erikoistaitoa? Mikä?
?? :D Ei varmaan mitään kovin ihmeellistä, koska heti ei tule mitään mieleen.. ;) Minulla on yliliikkuvat nivelet ja sen lisäksi että saan peukalon väännettyä ranteeseen milloin tahansa, niin saan myös muljautettua pikkurillini täysin poikittain kämmenen sisään.  

8. Haluaisitko joskus olla kuuluisa?
En. En ole ikinä tuntenut kaipuuta kuuluisuuteen. Olisi vain ahdistavaa jos joku seurauisi ja kyttäisi menemisiäni ja tekemisiäni. ;) 

9. Jos kuitenkin tulisit kuuluisaksi, mistä haluaisit olla tunnettu?
Haluaisin olla menestynyt urallani ja tunnettu sitä kautta oman alani piireissä. :) 

10. Mitä haluaisit, että sinulta kysyttäisiin?
Kuinka syvälle hymysi ulottuu?

11. Mitä siihen vastaisit?
Hymyilisin.  

Kirsin haasteessa oli myös tarkoitus, että haaste annettaisiin vain blogeille, joilla on alle 200 lukijaa. 

Kirsin haasteen lisäksi sain kuitenkin myös ihanan Pearly White blogin Nonnalta New Blog Love-tunnustuksen! Kiitos! :) Sekin jaetaan vain alle 200 lukijan blogeille. Muistelin että olisin vastaavan jo tunnustuksen jo aikaisemminkin jakanut, mutten löytänyt äkkiä sellaista postausta. 
Nyt kuitenkin annan tämän tunnustuksen seuraaville, jotka piristävät päiviäni usein:

Keep Holding On Hjenn
Marmun Marmu
Murusta asiaa Muru 
Olin oikein sääntöjenrikkoja kun ensin jaoin vain vanhoja paljastuksia itsestäni, sitten vastailin kysymyksiin mutten keksinyt uusia ja lopulta viimeisimmän tunnustuksen jaoin viiden blogin sijaan vain kolmelle tällä kertaa. ;) Hauskoja nämä kuitenkin ovat. :)

4 kommenttia:

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)