29.3.13

Hyvää Pääsiäistä!

Halusin vain toivottaa kaikille hyvää Pääsiäistä! Olen aina tykännyt pääsiäisestä ja tykkäsin kun äitini aina panosti kotona pääsiäiseen kaikilla koristeilla ja herkuilla. Ei ainakaan jäänyt pääsiäinen livahtamaan ohi tai huomiotta. :) Suomessa mielestäni pääsiäinen on myös se todellinen alku keväälle ja tykkään siitä kaikesta keltaisesta ja vihreästä, jotka jo hieman muistuttavat valosta ja uudesta kasvusta.

Eilen säin ystäviltäni yllätyslahjaksi maailman suloisimman Bilbyn, jolla on suklaamuna pussissaan! Bilby, suomalaisittain kai pussikaniini, on täällä australiassa elävä eläin joka voidaan laskea uhanalaiseksi ja sen vuoksi myynnissä on näitä pääsiäisbilbyjä, joiden myynnistä menee osan lajin eteen tehtävään suojelutyöhön. Mielestäni ne ovat oivia korvikkeita pääsiäispupuille ja luulisi, että homma olisi niille helpompi jo luonnostaan, koska niillä on pussit joissa voivat kuljettaa pääsiäismunia. ;)

Taiteilin tänään itselleni myös yksinkertaiset pääsiäiskynnet. Eli joka sormi eri lakalla, väreillä jotka sopivat mielestäni pääsiäiseen, ja lopulta vain pilkkuja päälle. Kädessäni on oikeastaan ainoa pääsiäiskoristeeni, joka on äitini tekemä ja lähetti sen minulle viime vuonna tänne postilla. :)

Varokaa suklaamyrkytyksiä! :)

4 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet!!!!!! :)
    Mukavaa pääsiäistä ♡ Mä odotan niin ensi vuoden pääsiäistä jolloin koti on niin överitäynnä pupuja ja tipuja :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin sitten erilaista kun pääsee sinne ensi kertaa pääsiäistä laittamaan. :) <3

      Poista
  2. Kivaa pääsiäistä

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)