11.3.13

Suede kynnet

Kokeilin ensimmäistä kertaa aikaisemmin alennusmyynneistä ostamaani OPI:n kynsilakkaa nimeltä Russian Navy Suede (NN R54). Suede lakka poikkeaa tavallisista kynsilakoista siinä mielessä, että lopputulos on pinnaltaan matta. Lopputulos oli todella jännä. Kynnet tosiaan olivat täysin mattapintaiset, mutta siitä huolimatta niissä oli jännää hohdetta koska lakka sisälsi myös aivan pieniä hopeahiukkasia.
Lakka peitti hyvin jo ensimmäisellä levityksellä ja se myös kuivui aivan hetkessä. Ensireaktioni kynsistäni oli etten tykkää niistä. Jotenkin ne näyttivät oudoilta, mutteivat hyvällä tavalla. Hassusti kuitenkin aloin tykästymään kynsiin sitä enemmän mitä kauemmin niitä katselin ja totuin niihin. Hieman erikoisemmat sillä salaperäisellä äärimmäisen hillityllä hohteella. Lisäksi sininen on edelleen lempivärini, joten silläkin on varmasti vaikutuksensa.. ;)

Miinusta lakassa on se, että se kuluu äärimmäisen nopeasti. Jo päivässä osa väristä oli kulunut kynsien päistä ja oli pari pienempää lohkeamaa kun kynnen pinta oli osunut johonkin. Myös OPI myöntää tämän, ja pienessä lappusessa mikä tuli lakan mukana sanottiin sen kuluvan normilakkaa nopeammin. Samassa lapussa myös sanottiin, että lakan kanssa ei tulisi käyttää lainkaan päällyslakkaa (varmaan ainakin jo tekstuurin vuoksi) eikä myöskään käsirasvaa! Tuo rasva vähän yllätti ja vaikka en käsirasvaa lakan kanssa käyttänytkään, levitin muuten paljon mm. kasvorasvaa ja muita käsilläni. Se on myös saattanut vaikuttaa lakan erittäin nopeaan kulumiseen. Lakka oli kaikenkaikkiaan kynsissäni näin ensikerralla kolme päivää. Olin niin laiska, että paikkasin lakalla niitä kuluneita kohtia enkä poistanut lakkoja kokonaan välissä. Lakka itsessään on niin peittävää että se toimi kyllä hyvin eikä eroa ensilakkaukseen huomannut.
Lappusessa vinkattiin myös, että kannattaa kokeilla lakata kynnet suede lakalla, mutta lakata kärjet jollain kiiltävämmällä ja innostuin jo ideasta. Aion ehdottomasti toteuttaa senkin kun saan kynteni aavistuksen pidemmiksi. Toinen idea mikä tuli siinä vaiheessa kun vielä inhosin lakkaa, että voisin kiiltävämmällä lakata muut kynnet ja jättää nimettömän ja peukalon suede pintaisiksi.

2 kommenttia:

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)