8.3.13

Matkalle taas!

Tänään lähden taas matkalle. Kestoltaan se on lyhyt vaikka kilometreissä etäisyyttä riittää. Matkan tarkoituksena on osallistua eräisiin häihin ja lisäksi viettää pari päivää siellä muutenkin. Maanantai on ainakin täällä Victoriassa Labour Day mikä on yleinen vapaa ja siten sai kivasti siitäkin ylimääräisen päivän reissuun. Harmi vaan sinänsä, että täällä Melbournessa on ollut päälle 30 joka päivä nyt niin kauan kuin muistan ja viikonlopuksikin on luvattu samaa mahtavaa säätä. Brisbanessa on puolestaan alle 30 ja joka ikiseksi päiväksi on ennustettu sateita.. Mutta minkäs teet ja häihinkin liittyen niin eikö sade tuo onnea?Brisbanessa ja Gold Coastilla olen kerran lomaillutkin ja siltä reissulta ovat nuo ylläolevat kuvat Brisbanen kaupungista. Häät eivät keskustan alueella tule olemaan ja siten itsekään en varmaan kaupungissa tällä reissulla aikaa niin vietä.

Loppuun haluan kertoa vielä vuosisadan vitsin! Minut on pyydetty häävalokuvaajaksi! Voin kuvitella tyrmistyneet ilmeenne! Olen pariskunnan kanssa ollut muutamassa yhteisessä reissussa ja olen aina ottanut valokuvia ja sitten lähettänyt niitä heille. Olin todella otettu kun minua pyydettiin, mutta muutamaan kertaan olen koettanut vastuutehtävästäni kiemurrella irti. Noh, se kiemurtelu ei ole onnistunut ja pariskunta on onneksi rennolla asenteella liikkeellä (ellei nyt häästressi ole viime metreillä iskenyt ;)) . He haluvavat mm. että minäkin nautin juhlista ja minun ei tarvi koko aikaa olla kameran kanssa. Itse olen stressannut asiasta kuitenkin aika paljon, mutta onneksi sain vanhemmiltani valokuvaamiseen liittyvän opaskirjan ja siinä on mm. erillinen luku häävalokuvauksesta. Sitä kirjaa on lueskeltu.. ;) Mutta silti.. huh huh..

Kivaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Oi, aika vastuullisen tehtävän olet saanut! Mutta kyllähän sinä kuvata osaat. Ja tosi kivoja nämäkin kuvat. Mukavia häitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä! Katsotaan mitä tulee, parhaani ainakin yritän. :)

   Poista
 2. Tsemppiä, menee tosi hyvin!!! Olen ihan varma siitä! :)
  Huisin kivaa reissua muutenkin ja ehkä ne sadepilvet pysyy kaukana.... (muistatko, jos on puhdas sydän ja toivoo, niin toiveet toteutuu :D :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hih.. sadekuuroja näkyi, mutta sää oli oikeasti paljon parempi kuin odotin eli oikeassa olit! ;)

   Poista
 3. Mukavaa hääreissua! :) ja hei sun valokuvauslahjat on nähty jo aiemmin, hienosti se menee!!! Muista vaan laittaa akku kameraan, kun varmaan lataat sitä kuitenkin. ;) :*

  Ihanaa Naistenpäivää ihanaiseni!!!!

  <3 Norppa

  VastaaPoista
 4. Kivaa viikonloppua ja hyvää naistenpäivää! nyt myös vähän joka puolella Eurooppaakin sataa

  VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)