5.11.11

Alennusmyyntien löytöjä

Täällä on nyt meneillään mid season sale ja kaupoissa on alennuksessa paljon varsinkin erilaisia neuleita, farkkuja, takkeja ja ym. Itsekin löysin pari kivaa juttua vaikken varsinaisesti ollut mitään ostamassa, vaan kiertelin vain huvin vuoksi. Mukaan tarttui Tommy Hilfigerin pari neuletta ja farkut sekä Gantin pidempi neuletakki.


Gantin neuletakki oli alennuksen jälkeenkin vielä aika kallis, mutta siinä on mukana kashmiria mikä tekee siitä aivan älyttömän pehmeän ja ihanan tuntuisen.  Vaaleansininen Hilfigerin neule on aivan perus neule, mutta sinisen ystävänä ihastuin siihen. Valkoisessa neuleessa on taas muutama kiva melko huomaamaton yksityiskohta joista pidän paljon. Sivussa menee erilaista neuletta, mikä muistuttaa melkein resoria ja hihassa menee koko sen matkan ajan ulkopuolella tietynlainen sauma. Farkut ovat tummansiniset perusfarkut, jollaiset tarvii kaapissa olla aina ja itseasissa olin juuri hajoittanut edelliseni, joten nuo tulivat ihan erityiseen tarpeeseen. Nuo taisivat jo vilahtaa asukuvassakin.


Täällä on nyt kevät ja sikäli jännät kelit että yhtenäpäivänä voi olla 15 astetta mikä tuntuu aika kolealta ja seuraavana päivänä, kuten tänään, voi olla 30 astetta lämmintä. Näille kaikille löytyy siis käyttöä vielä nytkin ja varsinkin iltaisin.

Kuten hyvä ystäväni on sanonut alennusmyynneistä, se on kuin laittaisi rahaa pankkiin.

3 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä! Erityisesti taivaansininen neule on nätti :)

    VastaaPoista
  2. Se ON kun rahaa laittaisi pankkiin! ;) Hienoja löytöjä! (...mä en pääse kirjautumaan bloggeriin, sun pitäisi olla mua neuvomassa :D :D) <3

    VastaaPoista
  3. Nirso: Kiitos. Muistan kun sinulla oli ihan postauskin siitä väristä. :)

    Muru: Kiitos. Täällä on muuten myös Burberryn outlet myymälä, siitä sinä tykkäisit. ;) <3

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)