30.11.11

Korsin kello ja Marc by Marc Jakobsin korvikset

Nyt ne ovat molemmat löytäneet tiensä uuteen kotiinsa.  <3 Molemmat tilasin shopbopista. Hehän mainostavat maailmanlaajuisilla 1-3 päivän toimitusajoilla, mutta itse ainakin tiesin ettei se tule ikinä toteutumaan kun huomasin että kuriiriyhtiönä toimii DHL. Korvakoruni olivat 5 päivää tietymättömillä teillä sen jälkeen kun netissä luki että ovat lähteneet Los Angelesistä ja toimitusajaksi venyi yli viikko. Kello tuli nopeammin, mutta senkin olivat ensin yrittäneet toimittaa väärään paikkaan. Mutta mutta.. pääasia on se, että ne ovat nyt täällä

Kello on juuri sellainen kuin odotinkin ja kävinhän sitä kerran jo Mayerilla mallailemassakin. :) Täytyy vain käydä jossain ottamassa pari palaa pois ketjusta, jotta se pääsisi nopeasti käyttöön.

Korvakoruihin olen myös aivan ihastunut ja tunnustan, että olen jo parina päivänä niitä käyttänytkin. Tykkään siitä miten ne yhdistelevät kultaa ja valkoista, niiden muotoilusta sekä koosta.
Tottakai kellotaulun kanssa tulee olla hieman varovainen, mutta muuten pidän koruista koska hyvinsäilytettynä ja käytettynä ne ovat niin pitkäikäisiä.  Toivon siis meille kolmelle paljon yhteisiä hyviä vuosia!

10 kommenttia:

 1. Ihanuuksia :) itse kävin lunastamassa MKni korsin Vegasin outletista, hinta miellytti kukkaroa kovasti verrattuna missään muualla näkemiini. Tosikiva toi malli minkä tilasit! En ole montaa tuollaista nähnyt :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Siellä amerikassa on kyllä ihan parhaat outletit! :D En ole paljoa ehtinyt kommentoimaan viimeaikoina sun blogiin, mutta olen tunnelmoinut itsekseni teidän reissua seuraten! :) Teidän reitissä on niin paljon yhtäläisyyksiä meidän häämatkan kanssa. <3

  VastaaPoista
 3. Vautsi, kellotaulu on upea, hihnaosa ei niinkään mieleeni mutta eri hihnalla se olisi menoa :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Minulla on oikeastaan toisinpäin eli rakastan hihnaa ja hieno kellotaulu on voin loistava lisä. :D

  VastaaPoista
 5. Ihana kello ja söpöt korviksetkin!=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)