8.11.11

Uuudenvuoden matka varattu!

Muistan kun aina jo lapsena katsoin televisiosta joka uudenvuodenaattona kuinka vuosi vaihtui Sydneyssä, ja siltä suurelta sillalta ammuttiin valtavasti raketteja ilmaan. Sen jälkeen näytettiin kuvaa aikavyöhykkeittäin aina seuraavasta ja sitä seuraavasta suuresta kaupungista raketteineen. Lopulta aina koitti hetki, jolloin menimme oman perheeni kanssa pihallemme ampumaan omia rakettejamme samalla kun vuosi vaihtui.

Monet suurkaupungit ilotulituksineen ovat jääneet unholaan ja en muista niistä mitään erityistä, ehkä voisin arvailla mitä ne kaupungit ovat. Poikkeuksena on kuitenkin Sydney, joka itselleni edusti aina sitä, että nyt vuodenvaihtuminen on alkanut! Sen vuoksi oli itsestään selvää, että kun muutimme tänne, haluan kokea uudenvuoden Sydneyssä!



Nyt on matka Sydneyyn varattu. Lento sinne kestää vain n. 1,5 h tuntia ja lennämme sinne aikaisin 30.12 ja palaamme Melbourneen myöhään. 2.1. Käytännössä meillä on siis Sydneyssä aikaa 3 yötä ja 4 päivää. Sen pitäisi olla aivan riittävästi sillä suunnitelmissa on matkustaa Sydneyyn myöhemmin vielä uudestaankin. Tuntuu hassulta kuvitella uuttavuotta täällä. Yleensä on tottunut siihen, että pakkasta on parhaimmillaan reilut 30 ja nyt voi olla samanverran hellettä. ..mutta tuskin maltan odottaa, että olisi jo uusivuosi vaikka omat tinat jäävät varmaan tänä vuonna valamatta ja raketit ampumatta! :)

Tuntuu hassulta kysyä tätä kun vasta marraskuu, mutta onko teillä mitään uudenvuoden perinteitä tai suunnitelmia? :)

Kuva: google

7 kommenttia:

  1. Kuulostaapa ihanalta! Varmasti teille tulee ihan huippu vuoden vaihde. Meillä on ollut perinteenä olla yleensä kotosalla, nyt kun on lapsia. Yleensä saattaa tulla jotain vieraita tähän, kuten viime vuonna oli ystäväpariskunta. :) Tämän vuoden uudesta vuodesta ei vielä tietoa, miten vuosi vaihtuu ja vaihtuuko se oman perheen kera, vai tuleeko taas vieraita. :)

    VastaaPoista
  2. Ystävien kanssa vietetyt uudevuodet on kyllä myös ihan parhaita! <3

    VastaaPoista
  3. Oooiii, kuulostaa niin hyvältä!! Ehkä saataan olla hieman kateellinen :) Näin muuten uimahallissa taas ihan siun näkösen tytön ja nyt siellä oli myös Kimmon näkönen mies :D Ikäväkö se alkaa jo vaivata..? <3

    VastaaPoista
  4. Mulla on ainakin jo ikävä teitä siellä!!! <3 <3 <3 Kiva ettei tunne ole ihan yksipuolinen. <3 :) Mä näen täällä kans tuttuja, esimerkiksi vähän aikaa sitten näin Annan bussissa. ;)

    VastaaPoista
  5. Ja tarina kertoo, että unelmasi sihdoin toteutui <3 Norppa is so happy for you! Miss you!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "sihdoin" tarkoittaa tietenkin vihdoin :D Muuten allekirjoitan kommenttini :D <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)