16.11.11

Työkengät

Minulle tulee otsikon sanasta aina mieleen Sievin turvajalkineet, mutta nämä eivät nyt ole kuitenkaan aivan sen tyyliset..


Normipäivänä minun ei tarvitse pukeutua töihin mitenkään erityisen siististi, mutta välillä on päiviä jolloin saattaa olla tapaamisia tai haluaa ihan vain huvikseen laittautua siistimmin. Niitä päiviä varten ovat uudet kenkäni täydelliset.

Ruskeat kengät ovat Nine Westin ja tykkään siitä, että niissä on ihan reilusti korkoa, mutta ne ovat kumminkin hyvin asiallisen näköiset eivätkä muistuta mitään bilekorkkareita.


Niitä oli kaupassa myytävänä myös mustana ja pitkään arvoinkin näiden kahden värin välillä, mutta lopulta päädyin ruskeaan, koska minulla on mustat korkokengät ja ennenkaikkea, koska ajattelin ruskeiden käyvän hyvin Michael Michael Korsin Hamiltoniin.


Mustan kengät löysin Aldosta ja niitä yritin ensin vastustella, mutta oli pakko tehdä myöhemmin uusi ostosreissu pelkästään niitä varten, koska en pystynyt unohtamaan niitä. Niitä oli myytävänä ruskeina, mattamustina ja mustina kiiltonahkaisina. Lopulta päädyin kiiltonahkaisiin, koska vaikka ihastuin kenkiin niiden asiallisuuden vuoksi, halusin että niissä on kumminkin jotain erikoista, etteivät ne olisi sitten aivan tylsät tai jopa mummomaiset.

Nuo menevät mielestäni erityisen hyvin chinojen kanssa ja toimivat ne myös polvipituisten hieman pussittavien shortsien kanssa tai mikseivät myöskin farkkujen kanssa.

Kaikenkaikkiaan olen hyvin tyytyväinen uusiin työkenkiini ja uskon niille tulevat käyttöä paitsi töissä, myös vapaa-ajalla. Molemmat ovat myös aitoa nahkaa, joten niiden pitäisi olla mukavat ja kestävät käytössä.

10 kommenttia:

  1. Nuo ruskeat ovat suloiset. Rakastan korokepohjia! =)

    VastaaPoista
  2. Ah ja oh noille konjakkisille kengille ja laukulle! :)

    VastaaPoista
  3. RagDoll: Kiitos. Ttsekin tykkään korokepohjaisista korkokengistä oikein erityisesti. :)

    tarzan: hih, kiitos! :D

    VastaaPoista
  4. Upea tuo korollinen loafer-malli! Todella tyylikkäät työkengät, kelpaisivat kyllä piristämään minunkin työpäivääni. ;)

    VastaaPoista
  5. oi, ihanat! mäki ostin tänää kengät, ja aattelin sua! ;) elina

    VastaaPoista
  6. Minna: Kiitos. Kieltämättä piristää on hyvä sana, itsekään kun en kuitenkaan päivittäin edes korollisia kenkiä käytä. :)

    Elina: Tosi kivaa kuulla! Millaiset? :) Ihanaa kun jätit kommentin. <3

    VastaaPoista
  7. Ihanat nuo Nine Westit! Itse joudun töissä käyttämään mustia kenkiä, mut onneksi saan kuitenkin tyylikkäästi kopsutella koroilla. :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos. :) Itse joskus melkein toivon, että meilläkin olisi töissä jokin koodi, niin ei tulisi niin helposti aamulla laistettua ja laitettua niitä niin helppoja, mutta myös tylsiä ballerinoja ja jaksaisi ehkä muutenkin panostaa siistimpään ulkoasuun. ;)

    VastaaPoista
  9. sellaset mustat korkkarit joissa on se pinta niiku pitsiä ja sit siin on semmonen rusetti.. vaikee selittää, mut ne on söpöt!

    ihanaa aina lukee sun juttuja :) <3

    elina

    VastaaPoista
  10. Ne kuulostaa todella ihanilta, rakastan pitsiä. :) <3

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)