3.11.11

In Time ja asua

Ajattelin että voisin pitkästä aikaa vaikka julkaista jopa asukuvankin.. ;)


  • paita: Country Road
  • farkut: Tommy Hilfiger
  • kello: Guess
  • laukku: LV
  • kengät: Aldo

Kävimme elokuvissa ja leffaksi valitsemme In Time, joka on amerikkalainen tieteistrilleri. Lyhykäisyydessään tulevaisuudessa ihmiset on geneettisesti muokattu lopettamaan ikääntyminen 25 ikäisenä. Sen jälkeen loppu riippuu siitä paljonko ihmisellä on aikaa kellossaan. Toisin sanoen rahaa ei enää ole, sillä aika on uusi raha. Jos ihmisellä on tarpeeksi aikaa, voi hän elää ikuisesti, mutta jos se loppuu, hän kuolee.

Voi kuulosta vähän oudolta, mutta itseasissa se oli mielestäni elokuvana ihan hyvä. Pääosissa olivat Justin Timberlake, Amanda Seyfried ja Cillian Murphy.



Kyseessä oli ensimmänen Justin Timberlaken elokuva, jonka olen nähnyt ja alussa tuntui ehkä vähän oudolta nähdä hänen näyttelemässä, mutta ei hänen suoritustaan nyt haukkua voinut. Amanda Seyfriedin valitsemisesta naispääosaan olin todella tyytyväinen. Hänellä ole elokuvassa polkkapituinen punainen peruukki, joka mielestäni sopi hänelle ja rooliin todella hyvin! Mitä mieltä te olette hänen hiuksistaan?


Jos etsii miehen kanssa kompromissielokuvaa tai muuten tykkää lajityypistä, voin kyllä suositella kyseistä elokuvaa.

Kuvat: googlen kuvahaku

9 kommenttia:

  1. Tosi kivat nuo uudet kenkäsi ja mukavan näköinen asu muutenkin. :) Laita vain silloin tällöin asukuvia, voidaan katsella täällä villasukat jalassa, kun siellä voi käyttää sandaaleja. ;) Minustakin tuo polkkatukka käy hyvin Amandalle. Mukavaa loppuviikkoa sinne! <3

    VastaaPoista
  2. Ihana laukku ja kiva asu! :) Itse haaveilen Australiaan matkustamisesta, vielä joku päivä sinne suuntaan!:)

    VastaaPoista
  3. Riina: Kiitos, tarkoitus on ottaa asukuvia enemmän, jotenkin on viimeaikoina vain tullut välteltyä linssiä. ;) Ja asuna tuo oli juurikin mukava. :) Paita on 100% puuvillaa, mutta todella pehmeää sellaista. Joskus tuntuu että olisi kiva jos tuotemerkinnöissä ilmoitettaisiin puuvillan kohdalla myös sen tiheys, koska sillä on iso merkitys laadussa.

    Merenhelmi: Kiitos! :) Itsekään en ole vielä ehtinyt kiertelemään muualla kuin täällä Melbournen alueella, vaikka suunnitelmia on. Sitten kun matkustat tänne kannattaa varata reilusti aikaa, koska tämä on tosiaankin valtava alueeltaan, ja tuntuu että joka kolkassa olisi jotain kiinnostavaa. :)

    VastaaPoista
  4. Jep :) kiitos mukavasta vastauksesta. :) Olen miettinyt, että kun saan lukion päätökseen niin jossain vaiheessa elämää lähden sinne pidemmäksikin aikaa. Kauan sinä olet siellä? Teetkö töitä siellä vai lomailetko vain? :) Ihana blogi muuten :)

    VastaaPoista
  5. Mieheni tuli tänne pariksi vuodeksi töihin suomalaisen työnantajansa tytäryhtiöön ja minullakin on osa-aikatyö, mikä on aika kiva kun saa rahaa elämiseen, mutta on kuitenkin myös paljon aikaa kaikkeen muuhun täällä. :)

    Täällä on aika paljon reppumatkailijoita working holiday viisumilla, jonka yläikäraja on muistaakseni 30 vuotta. Sillä saa matkustella ihan vapaasti vuoden ja sitten jos sinä aikana tekee farmitöitä jonkin verran, saa sen viisumin uusia kerran. Sitten on tietenkin eri pituisia turistiviisumeita, mulla niillä ei saa tehdä töitä.

    Itse muuten palkitsin itseni heti kirjoitusten jälkeen reilausmatkalla ystävän kanssa ja kiitos itsellesi mukavista kommenteista. :)

    VastaaPoista
  6. Loistavaa, vinkkejä kompromissielokuvista tarvitaan aina!:D Vaikka hyvin ollaankin löydetty katsottavaa eikä kumpikaan ole joutunut kärsimään.:) Kuolema aiheena ei ehkä vielä ole tosin ajankohtainen katsottavien listalla...
    <3: Olet Norpalle rakas! :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet varmaan huomannut, että silloin kuin se on aiheena arka ja ajankohtainen, tuntuu että se on melkein jokaisessa sarjassa ja elokuvassa osallisena tavalla tai toisella. :( Normaalisti kun ei ole niin herkkänä, niin sitä ei huomaa. Onneksi on paljon kyllä niitäkin leffoja, joita voi katsoa! :)

      Poista
    2. Toi on niin totta! Silloin tuntuu, että sitä aihetta sivutaan koko ajan kaikkialla! Onneksi pahin aika on jo ohi, ja kun asian käsittelee nyt, ei aihetta tarvitse paeta. Ja on myös tosiaan niitäkin leffoja, joiden katsominen ei nosta kurjia ajatuksia mieleen, vaan vie ne pois. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)