24.11.11

musiikkia

Huh huh.. oli taas päivä ja nyt tuntuu että veto on aivan poissa. Reilun tunnin päästä pitää kuitenkin raahautua PT:n rääkkiin eli pakko vielä repiä energiaa jostain ennenkuin antautuu sohvan syleilyyn.

Yksi lääke siihen on ainakin se, että yrittää kuunnella vauhdikasta musiikkia. Yksi uusi suosikkibiiseistäni on Rihannan We Found Love, olen kuunnellut sitä muutaman päivän aikana ties miten monta kertaa ja ehkei ole yllättävää että se on jäänyt myös soimaan päivisin päässä. Pidän myöskin sen videosta ja aiheesta vaikka se onkin raadollinen.

It's like you're screaming, and no one can hear
You almost feel ashamed
That someone could be that important
That without them, you feel like nothing
No one will ever understand how much it hurts
You feel hopeless; like nothing can save you
And when it's over, and it's gone
You almost wish that you could have all that bad stuff back
So that you could have the good


Pari muuta biisiä, joita olen kuunnellut viime päivinä aika paljon ovat Kate Perryltä. Hassua sinänsä, mutta sekä Rihanna että Kate Perry ovat sellaisia artisteja, jotka olivat alussa ihan kivoja, sitten tuli biisejä joita en voinut sietää (esim. Kate Perryn Hot n Cold) ja nyt olen taas viimeaikoina alkanut tykkäämään heistä uudelleen. 



Tuntuu jo vähän paremmalta kun kuuntelin noita biisejä ja kirjoitin tätä postausta. Kohta on jo viikonloppu ja lauantaina loppuu yksinolokin. Ehkä sekin se salikin sitten piristää kun sinne pääseee vaikka nyt nokoset kuulostaisivatkin paljon houkuttelevimmilta. 

1 kommentti:

  1. what nice post! beautiful pictures! i like it so much!!!! i invite you also to visit mine and tell me what you tink, and then we could follow each other if you like! ;-)
    kisses
    Miriamstella

    http://isfashionmypassion.com

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)