29.11.11

Päivän asua

Tänään kävin siis siellä Tutankhamon näyttelyssä mistä mainitsin eilen ja täytyy sanoa että itse kyllä pidin siitä paljon. 3 000 vuotta vanhoja kauniita esineitä ja nykypäivän statement necklacet, kyllä kalpenee niiden faaraoiden käätyjen rinnalla. ;)

Siellä ei saanut kuvata lainkaan, mutta ajattelin että voisin näyttää teille päivän asuani. Tänään oli todella kuuma päivä. Asteita oli luvattu 33 ja tuntui että niitä olikin vähintään sen.



- Tunika: Country Road
- Vyö: Forever New
- Laukku: LV
- Kengät Aldo

Lisäksi laitoin tunikan alle vielä mustat Jay Jaysin shortsit, koska tuo tunika on melko lyhyt. Olen käyttänyt samaa tunikaa myös pelkästään mustien sukkahousujen kanssa, mutta ihan paljain säärin ilman shortseja en uskaltanut lähteä.

6 kommenttia:

  1. Ihana asu ja laukku on hieno. :) Onko kuva otettu kodissanne? Olisi kiva nähdä millainen asunto teillä on siellä, joten jos haluat, niin tee joskus pieni esittely meille. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja ihan kotona otettu, takana näkyy aivan hiven meidän ruokailuryhmää. :) Asuntoesittyly olisi varmasti ihan kiva ja joskus olen sitä harkinnut, mutta sitten tietyistä syistä taidan jättää sen kumminkin tekemättä. Tykkään kyllä meidän asunnosta todella paljon ja sijaintikin on aivan mahtava. :) Ainoa miinus on se, että aivan vieressä on rakennustyömää ja luulen että kun se on valmis, on tämä asunto aika pimeä päivälläkin. :/

    VastaaPoista
  3. Kaunis asu ja upea laukku! :) Hehe olin juuri kirjoittamassa että kämppä näyttää hienolta ja pyytämässä kuvia kunnes huomasin että tästä kommentista olisi tullut prikulleen samanlainen kun Riinan kommentista, mutta siis täällä toinen halukas näkemään kotianne :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos. :) Voi olla että se saattaa vilahdella erilaisissa postauksissa joskus, mutta silti varsinaista postausta en taida tehdä. ;)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana asu ja ihana sinä!!!:) <3

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)